Bovag, rijscholen, congres

Bovag Rijscholen Congres over 2toDrive en Rijbewijsrichtlijn

Het jaarlijkse Bovag Rijscholen Congres is op 7 mei in Utrecht. Het motto is ‘Van alle markten thuis’. Er wordt onder meer ingegaan op ‘online reviews’, 2toDrive en de laatste stand van zaken omtrent de Derde Europese Rijbewijsrichtlijn. Ook niet-leden zijn welkom.

“Succesvolle rijschoolhouders dienen tegenwoordig veel meer in hun mars te hebben dan alleen professionele instructie geven”, legt Roger Keijbeck, voorzitter van Bovag Rijscholen uit.

Doelgroepen

“Rijschoolhouders moeten zich op andere markten begeven en bestaande markten verder uitdiepen. Jongeren vanaf 15 jaar behoren nu tot uw doelgroepen, evenals hun ouders”, vertelt Keijbeck. “Sociale media bepalen in steeds grotere mate het imago van een onderneming en de overheid draait continu aan de knoppen van uw vakgebied.”

Tijdens het congres gaat senior beleidsmedewerker Elise de Zwart van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu uitgebreid in op de Derde Europese Rijbewijsrichtlijn en licht Koos Spee, voormalig landelijk verkeersofficier van justitie en bekend van diverse autoprogramma’s, het nut toe van een bijscholing voor automobilisten. Ook komt 2toDrive uitvoerig aan bod.

Aanmelden kan hier: www.bovag.nl/rijscholen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.