BMW, 325i, circuit, Lesautoverhuur.nl, Autoschade Herstel Van der Sanden, race-auto

Rijschoolhouders maken kans op dagje racen in Zandvoort

Schade rijden is altijd vervelend. Maar als het dan toch gebeurt: rijschoolhouders die in de maanden juli, augustus of september 2012 hun lesauto met schade laten repareren bij Autoschade Herstel Van der Sanden/Lesautoverhuur.nl, maken kans op een gratis dagje racen op het circuit van Zandvoort op 10 oktober. De dag wordt volledig verzorgd door Stefan van der Sanden van het gelijknamige schadeherstelbedrijf. De rijinstructeur mag zelf op het circuit rijden in de race-auto van Van der Sanden; type BMW 325i.

Er wordt geloot tussen iedereen die in deze periode zijn lesauto laat repareren bij Autoschade Herstel Van der Sanden. Het maakt niet uit hoe groot de schade is. De winnaar wordt op 1 oktober op VerkeersPro.nl bekend gemaakt. En het lesgeven hoeft niet stil te staan. Rijschoolhouders krijgen meteen een vervangende lesauto.

Reparatie

Autoschade Herstel Van Der Sanden zit in Schijndel, maar heeft landelijke dekking. De beschadigde auto wordt in heel Nederland opgehaald via de haal- en brengservice. Lesautoverhuur.nl stelt een vervangende lesauto beschikbaar. Als het voertuig weer is gerepareerd, komt het schadeherstel bedrijf hem weer omwisselen voor de eigen lesauto. Zo zit de rijschool geen minuut zonder leswagen.

Het wagenpark van Lesautoverhuur.nl bestaat uit een kleine 40 lesauto’s cat. B, 1 BE-combinatie en een B-automaat. Alle lesauto’s van beschikken over een extra rem, koppeling en gas ingebouwd door Peter Claassen, 2 extra binnen- en 2 extra buitenspiegels, airco en een bluetooth carkit. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar.

Lesauto

De auto’s van Lesautoverhuur.nl zijn allemaal gangbare en CBR-goedgekeurde lesauto-modellen van maximaal 3 jaar oud. Van de categorie Volkswagen Polo tot de VW Golf. Ook zijn ze volledig verzekerd als lesauto; met instructierisico en een inzittendenverzekering.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.