Innovam, Zaandam, IBKI, locatie

Innovam zet locatie in Zaandam te koop

Innovam, waarvan ook IBKI onderdeel uitmaakt, heeft haar locatie in Zaandam aan de Pieter Ghijsenlaan 1 te koop gezet. Waar de WRM-examens voor deze regio straks afgenomen gaan worden, is nog niet bekend. “Dat is voorlopig nog helemaal niet aan de orde. Een pand te koop zetten, betekent tegenwoordig nog lang niet dat een pand is verkocht”, zegt IBKI-directeur Jim Schouten. “Uiteraard blijft IBKI zorgen voor een goede spreiding van de examenlocaties over het land.”

Voor de praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen heeft een wijziging van IBKI-examenslocaties overigens weinig gevolgen, zegt Schouten. “De meeste rijinstructeurs geven de voorkeur aan de praktijkbegeleiding of stagebeoordeling vanaf hun eigen locatie.”

WRM-examens

Volgens Schouten wil Innovam het gebouw verkopen om ‘de handen vrij te houden of te maken’. Het pand moet zo’n 1,7 miljoen euro opbrengen.

“Uiteraard nemen we bij een eventuele wijziging van onze locaties ook de belangen van de WRM-examens mee”, licht de IBKI-directeur toe. “Eigenlijk geldt in het algemeen dat we steeds flexibeler willen worden en daarmee ook minder afhankelijk van fysieke locaties.”

Bekijk hier het object op Funda.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Innovam zet locatie in Zaandam te koop”

Gerrit|21.08.12|23:39

Die 1,7 miljoen kunnen ze wel vergeten, we zitten midden in een crisis
en er staan al genoeg kantoren leeg.
zal wel weer ten koste gaan van de pensioenen daar
en wij als instructeurs kunnen straks weer een prijsverhoging te gemoed zien

aris|23.08.12|10:35

Bij verkeerspro hoor je dit wel wel als eerste!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.