VRB, website, www.vrb.nu

Branchevereniging VRB lanceert nieuwe website

VRB, website, www.vrb.nu

Branchevereniging VRB heeft haar nieuwe website gelanceerd: www.verenigingrijschoolbelang.nl. “De website gaat fungeren als vraagbaak en informatievoorziening voor rijschoolhouders, rijinstructeurs in loondienst en freelancers”, zegt VRB-bestuurslid Ronaldo Cok.

Vereniging Rijschool Belang (VRB) is een van de brancheverenigingen die opkomt voor de gemeenschappelijke belangen van rijscholen en rijinstructeurs in Nederland.

Belangenbehartiging

Leden van VRB kunnen op de site lezen waar VRB voor staat, in welke commissies en overleggen de VRB afgevaardigden namens de leden zitting in hebben en welke belangenbehartiging VRB willen realiseren voor hun leden. Tevens kunnen leden via een informatieformulier  vragen en opmerkingen voor leggen aan het bestuur en kunnen ze gratis hun gegevens laten plaatsen op de website van de VRB.

Leerlingen en toekomstige leerlingen  kunnen op de site de meest actuele informatie lezen over ontwikkelingen op rijopleidinggebied. Ze treffen in de toekomst een link aan die doorvoert naar VRB-aangesloten rijscholen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.