ambulance, sirene, zwaailicht, voorrangsvoertuig, ziekenwagen

Rijinstructrice gewond na aanrijding leswagen

Bij een botsing tussen een lesauto en een andere auto is een 32-jarige rijinstructrice uit Montfoort gewond geraakt. Ze liep vermoedelijk een hersenschudding op en werd na het ongeluk met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Tijdens een rijles botste er een auto achterop de leswagen toen de 18-jarige leerlinge woensdagavond komend vanuit de richting Montfoort over de Heeswijk reed. Toen ze linksaf wilde slaan, remde en stopte zag een automobilist die achter hen reed dat te laat en reed op de lesauto. Daarna raakte hij ook nog een lantaarnpaal, die zwaar beschadigd werd.

Weggesleept

De leerlinge en de automobilist die op de lesauto reed raakten niet gewond. Beide auto’s moesten weggesleept worden.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.