Folder, Lens Media, iTheorie, aanbieding

Folders verspreiden voor je rijschool samen met iTheorie

Lens Media biedt rijscholen aan om samen met hen een folder te laten drukken en verspreiden. Op de voorkant staat een advertentie voor de rijschool, op de achterkant een advertentie om iTheorie bij deze rijschool te bestellen. De prijs voor 10.000 folders is 390 euro excl. btw, incl. opmaak/drukken en bezorgen.

Voor deze actie is Lens Media een samenwerking aangegaan met Comceptum. De rijschoolfolder wordt binnen één of meerdere regio’s van de keuze van de rijschool bezorgd. “iTheorie betaalt de helft mee aan zowel het ontwerp, het drukken en het bezorgen”, vertelt Peter Somers van Lens Media.

Cursisten

“Deze formule is bereikbaar gemaakt voor iedere rijschool en voor ieder budget en start vanaf 10.000 folders”, zegt Somers. De folder bestaat aan de ene kant uit informatie over iTheorie (en voor 49 euro te verkrijgen bij de betreffende rijschool) en aan de andere kant over informatie over de rijschool zelf (prijzen rijlessen/pakketten, contact etc.) Er kan één rijschool per gebied deelnemen.

“Het mes snijdt natuurlijk in dit geval aan twee kanten. iTheorie betaalt deel mee en dankzij dat deel krijgt iTheorie natuurlijk ook reclame. Daar profiteert de rijschool van middels het verkopen van theoriepakketten. Daarnaast kan de rijschool natuurlijk op deze manier wel heel goedkoop ook reclame voor zichzelf maken”, aldus Somers.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.