lesvrachtwagen Apeldoorn & Bloemzaad

Gestolen lesvrachtauto weer snel terecht

lesvrachtwagen Apeldoorn & Bloemzaad

Het was schrikken woensdagochtend voor Apeldoorn & Bloemzaad Verkeersopleidingen in Apeldoorn toen bleek dat de enige lesvrachtauto verdwenen was. Met hulp van de politie en de sociale media vond de rijschool het voertuig in de loop van de dag al weer terug, zij het wel beschadigd.

“We zijn heel blij”, zeg medewerkster Charissa Hoogeveen in een reactie. Wanneer de diefstal is gebeurd is nog onduidelijk. Maandagavond om 22.00 uur stond de lesauto in ieder geval nog op zijn plek. Gisteren was de rijschool gesloten vanwege Koninginnedag, vanmorgen ontdekten medewerkers dat de vrachtauto gestolen was.

Sociale media

Behalve bij de politie meldde de verkeesropleiding de diefstal ook op Facebook, Twitter en bij Omroep Gelderland. En met succes. In de loop van de dag kwamen er al berichten bij zowel Apeldoorn & Bloemzaak als de politie dat de lesvrachtauto gevonden was.

Het voertuig was gesignaleerd op een parkeerplaats bij de Rijnhal. Het slot was geforceerd en de bedrading was eruit getrokken. Inmiddels is de lesauto naar een garage gebracht voor reparatie. De rijschool hoopt dat het bij die schade blijft.

Gehuurd

De dag konden alle vrachtwagenlessen en de twee examens die op het programma stonden gelukkig gewoon doorgaan. Apeldoorn & Bloemzaad heeft een andere vrachtauto gehuurd. De rijschool heeft nog niets gehoord van de politie over de daders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gestolen lesvrachtauto weer snel terecht | RijschoolPro
lesvrachtwagen Apeldoorn & Bloemzaad

Gestolen lesvrachtauto weer snel terecht

Het was schrikken woensdagochtend voor Apeldoorn & Bloemzaad Verkeersopleidingen in Apeldoorn toen bleek dat de enige lesvrachtauto verdwenen was. Met hulp van de politie en de sociale media vond de rijschool het voertuig in de loop van de dag al weer terug, zij het wel beschadigd.

“We zijn heel blij”, zeg medewerkster Charissa Hoogeveen in een reactie. Wanneer de diefstal is gebeurd is nog onduidelijk. Maandagavond om 22.00 uur stond de lesauto in ieder geval nog op zijn plek. Gisteren was de rijschool gesloten vanwege Koninginnedag, vanmorgen ontdekten medewerkers dat de vrachtauto gestolen was.

Sociale media

Behalve bij de politie meldde de verkeesropleiding de diefstal ook op Facebook, Twitter en bij Omroep Gelderland. En met succes. In de loop van de dag kwamen er al berichten bij zowel Apeldoorn & Bloemzaak als de politie dat de lesvrachtauto gevonden was.

Het voertuig was gesignaleerd op een parkeerplaats bij de Rijnhal. Het slot was geforceerd en de bedrading was eruit getrokken. Inmiddels is de lesauto naar een garage gebracht voor reparatie. De rijschool hoopt dat het bij die schade blijft.

Gehuurd

De dag konden alle vrachtwagenlessen en de twee examens die op het programma stonden gelukkig gewoon doorgaan. Apeldoorn & Bloemzaad heeft een andere vrachtauto gehuurd. De rijschool heeft nog niets gehoord van de politie over de daders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.