Frank Korlas van Albas, genomineerd voor Succes Award RTL

Rijschool dingt mee naar nationale ondernemersprijs

Alblas Verkeersschool uit Woerdse Verlaat en Aalsmeer is een van de genomineerden voor de Nationale TV Succes Award, een jaarlijkse ondernemersprijs van het RTL-tvprogramma De Succesfactor. Wekelijks komt een aantal van de genomineerden aan bod in het zakenprogramma. De prijs wordt aan het einde van dit jaar uitgereikt.

Inmiddels zijn er al tientallen bedrijven die kansen maken op de prijs, waaronder Alblas. Kijkers en een deskundige jury bepalen wie de beste ondernemer is. Alblas was eerder deze maand te zien in het RTL-programma dat elke zondag wordt uitgezonden en daarna nog een aantal keer herhaald.

Goed luisteren

In een interview legt directeur Frank Korlas uit hoe hij zich in een sterk concurrerende markt toch weet te onderscheiden. Dat doet hij vooral door te luisteren naar de markt en de klanten, vertelt hij. En hij heeft er plezier in. Alblas maakt daarnaast veel gebruik van social media en probeert bestaande leerlingen in te zetten als ambassadeur van de rijschool om zo weer aan nieuwe klanten te komen.

De nominatiecommissie van RTL heeft onder meer gekeken naar aspecten als slagingspercentages, soorten opleidingen, leerlingenbegeleiding, klantvriendelijkheid en faciliteiten.

Vijftig jaar

De rijschool bestaat al ruim vijftig jaar en is aangesloten bij Bovag. De uitzending met Albas Verkeersschool is nog te zien in het archief via de website van De Succesfactor.

Alblas in de Succesfactor from TV Media Partners on Vimeo.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.