Lesauto Testdag, 2012

Grote belangstelling voor Lesauto Testdag 2013

Het loopt weer storm met aanmeldingen voor de Lesauto Testdag. Al bijna 500 rijschoolhouders en rijinstructeurs hebben zich nu al ingeschreven voor hét evenement voor de rijschoolbranche op 23 september in Maarssen. Er is dit jaar plaats voor 600 bezoekers. Er zijn op woensdagochtend 14 augustus nog slechts 100 kaarten beschikbaar bij organisator VerkeersPro. De Lesauto Testdag is over 39 dagen. Dus wees er snel bij, want vol is vol.

Bij registratie via de website bent u verzekerd van toegang tot het evenement in Maarssen. Op deze dag kunnen rijinstructeurs niet alleen uitgebreid allerlei nieuwe auto’s testen, maar ook in contact komen met elkaar. Verder is de Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs zeer geschikt om op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen in de rijschoolbrache. Op dit moment zijn er 14 automerken die hun modellen ter beschikking stellen en 24 toeleveranciers presenteren zich op de Rijschoolbeurs.

Foto-impressie 1

Reacties Lesauto Testdag 2012

De eerste editie van de Lesauto Testdag werd door u als bezoeker zeer hoog gewaardeerd. Het gemiddelde cijfer was maar liefst een 8,3. Het evenement heeft tot veel positieve reacties vanuit de branche geleid. Een aantal reacties op de Lesauto Testdag 2012:

‘Zeer positief is de ongedwongen manier om te kunnen proefrijden met diverse auto’s.’

‘Ik vond het een super goed georganiseerde dag en heb genoten van alles er omheen! De medewerkers waren ook super vriendelijk en behulpzaam. Dikke pluim voor de organisatie!’

‘Het was zeer informatief, leuk en het was toch anders werken met het gevoel van een lekker dagje uit. COMPLIMENTEN!’

‘Een zeer geslaagde dag. Wij komen volgend jaar zeker weer! Super!!!’

Foto-impressie 2

Barbecue

De dag is net zoals vorig jaar volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Daarnaast is er dit jaar aansluitend een gezellige barbecue georganiseerd door VerkeersPro waaraan u kunt deelnemen voor €20,- per persoon. Tijdens deze barbecue krijgt u onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om na te kletsen met uw collega’s en kunt u deze leuke dag op een ontspannen manier afsluiten.

Lesauto van het jaar 2014

Tijdens deze 2e editie van de Lesauto Testdag wordt de verkiezing voor de Lesauto van het Jaar 2014 gehouden. Hyundai is dit jaar weer aanwezig met titelverdediger i30; de Lesauto van het Jaar 2013. Bezoekers beoordelen de door hen geteste auto’s via digitale testformulieren. De rijschoolbranche bepaalt dus zelf welk model zich ‘Lesauto van het Jaar 2014’ mag noemen.

Inschrijven

Kom ook naar deze gezellige en actieve dag en zorg dat u zich tijdig registreert. Er zijn op dit moment nog 200 plaatsen beschikbaar. Meld u direct kosteloos aan voor de Lesauto Testdag op maandag 23 september via het inschrijfformulier.

inschrijfbutton, inschrijven

Graag tot ziens op de Lesauto Testdag 2013!

Met vriendelijke groet,

Joan Blaas
VerkeersPro.nl

Bekijk de video-impressie van vorig jaar

lesautotestdagheader

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.