Stefan van der Sanden, Lesautoverhuur.nl, schadeherstel

Lesautoverhuur.nl in de uitzending bij Omroep Brabant

Stefan van der Sanden, Lesautoverhuur.nl, schadeherstel

Lesautoverhuur.nl uit Schijndel was dit weekend te zien bij Omroep Brabant. Het bedrijf is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een vloot van ruim veertig lesauto’s. Rijscholen kunnen de voertuigen huren, bijvoorbeeld als ze tijdelijk extra capaciteit nodig hebben of als de eigen lesauto kapot is.

“Ik heb een autoschadeherstelbedrijf en we hadden vier jaar geleden één lesauto voor onze klanten”, vertelt eigenaar Stefan van der Sanden op Omroep Brabant. “En we kregen steeds vaker de vraag of de lesauto te huur was. We hebben die ene lesauto verhuurd en toen er nog meer vraag kwam een tweede auto en later een derde auto gekocht. En nu na een kleine vier jaar hebben we 43 lesauto’s.”

Verhuur en lease

Lesautoverhuur.nl biedt allerlei diensten aan om de mobiliteit van rijscholen te waarborgen. De basis hiervoor is een groot wagenpark van representatieve en jonge lesvoertuigen die op verhuurbasis worden aangeboden. Ook is het mogelijk om deze voertuigen voor langere tijd te leasen, zowel short lease als long term lease.

Het bedrijf in Schijndel heeft veel verschillende auto’s staan: Renaults, Volkswagens, Opels en BMW’s. “Als je altijd bijvoorbeeld in een Polo hebt gelest, wil je niet in één keer op de dag van je examen in een ander type auto rijden. We proberen altijd dezelfde auto te verhuren als waar de rijschool normaal in rijdt”, legt de ondernemer uit.

Bekijk de uitzending van Omroep Brabant:

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Lesautoverhuur.nl in de uitzending bij Omroep Brabant”

Youran van Ark|08.09.13|09:38

Een goed bedrijf en welverdiende aandacht voor ze. Vertrouw echt op ze en ze leveren altijd.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.