Jairo Maduro, Aruba Driving School, rijschool, Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Rijschoolbranche Aruba op de Lesauto Testdag en Rijschoolbeurs (video)

Jairo Maduro, Aruba Driving School, rijschool, Lesauto Testdag, Rijschoolbeurs

Niet alleen de Nederlandse, maar ook de Arubaanse rijschoolbranche was bezoeker op de Lesauto Testdag en Rijschoolbeurs 2013. Jairo Maduro van Aruba Driving School vertelt aan VerkeersProTV hoe het is om in Aruba rijschoohouder te zijn.

Bekijk de video:

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Rijschoolbranche Aruba op de Lesauto Testdag en Rijschoolbeurs (video)”

Youran van Ark|26.09.13|15:20

Ik heb er 7jaar geleden gewoond en vrienden van mij, hebben daar hun rijbewijs gehaald.
Ik liet ze vervolgens echt niet in Nederland in mijn auto rijden.
Op het bord in (volgens mij) de Kazernestraat in Oranjestad kon je ook wel zien dat het daar statistisch best onveilig was.
Weet niet of er al veel verbeterd is in de 4 jaar geleden dat ik er voor het laatst was.
Gelukkig is de mentaliteit veel minder gehaast en gaat het rustig aan.
Biba Lekker Aruba!

JJ Mad|26.09.13|19:33

Hallo Youran,
Kan me voorstellen dat je jou vrienden hier niet hebt laten rijden. Inderdaad is het heel anders in vergelijking met hier in Nederland. Op Aruba is het nog drukker geworden in het verkeer. Daarom voel ik me aangesproken om iets er aan te doen. Zoals je zegt daar is het “Biba lekker” en die mentaliteit is er nog. Hahahahaaa…

Mvg,
Jairo Maduro
Aruba Driving School

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.