verjo, verkeer, app, digitaal schetsboek

Digitaal schetsboek Verjo krijgt update met nieuwe functies

Verjo heeft een nieuwe versie van de digitale schetsboek-app gelanceerd. Zo zijn er extra standaardvoertuigen en kruispunten beschikbaar en werden bugs verholpen. Bestaande gebruikers van de Verkeer SituatieMaker kunnen de versie 1.5 kosteloos downloaden via Apple Store of Google Play Store. In de nieuwste update zijn verschillende mogelijkheden toegevoegd.  

De 1.5-versie van het digitale schetsboek is ontwikkeld op basis van de reacties van gebruikers. “De update is gratis om te bedanken voor die feedback”, aldus Chris Verstappen van Verjo. Iedereen die de app gekocht heeft, krijgt via de app stores bericht dat een update kan worden uitgevoerd.

Functies

In de nieuwste versie van het tekenprogramma is onder andere een gum toegevoegd, waarmee de door de rijinstructeur getekende lijnen eenvoudig verwijderd kunnen worden. Daarnaast zijn enkele standaardvoertuigen zoals een politieauto, ambulance en brandweerauto’s en verschillende nieuwe kruispunten beschikbaar voor de app.

Objecten zoals verkeerslichten zijn toegevoegd aan de versie 1.5. Ook zijn de bug met het tekenen op de iPad en bugs rond iOS7 volgens de producent opgelost. Eerder dit jaar won de app de Rijschool Innovatie Award 2013.

Schetsboek

De SituatieMaker app versie 1.5 is via de Apple Store en Google Play Store te downloaden. Nieuwe gebruikers betalen 9,99 euro.

Bekijk hieronder de uitleg over het digitale schetsboek van Verjo:

 

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Digitaal schetsboek Verjo krijgt update met nieuwe functies | RijschoolPro
verjo, verkeer, app, digitaal schetsboek

Digitaal schetsboek Verjo krijgt update met nieuwe functies

Verjo heeft een nieuwe versie van de digitale schetsboek-app gelanceerd. Zo zijn er extra standaardvoertuigen en kruispunten beschikbaar en werden bugs verholpen. Bestaande gebruikers van de Verkeer SituatieMaker kunnen de versie 1.5 kosteloos downloaden via Apple Store of Google Play Store. In de nieuwste update zijn verschillende mogelijkheden toegevoegd.  

De 1.5-versie van het digitale schetsboek is ontwikkeld op basis van de reacties van gebruikers. “De update is gratis om te bedanken voor die feedback”, aldus Chris Verstappen van Verjo. Iedereen die de app gekocht heeft, krijgt via de app stores bericht dat een update kan worden uitgevoerd.

Functies

In de nieuwste versie van het tekenprogramma is onder andere een gum toegevoegd, waarmee de door de rijinstructeur getekende lijnen eenvoudig verwijderd kunnen worden. Daarnaast zijn enkele standaardvoertuigen zoals een politieauto, ambulance en brandweerauto’s en verschillende nieuwe kruispunten beschikbaar voor de app.

Objecten zoals verkeerslichten zijn toegevoegd aan de versie 1.5. Ook zijn de bug met het tekenen op de iPad en bugs rond iOS7 volgens de producent opgelost. Eerder dit jaar won de app de Rijschool Innovatie Award 2013.

Schetsboek

De SituatieMaker app versie 1.5 is via de Apple Store en Google Play Store te downloaden. Nieuwe gebruikers betalen 9,99 euro.

Bekijk hieronder de uitleg over het digitale schetsboek van Verjo:

 

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.