CBR

CBR-verhuizing ‘nader onderzoeken’ binnen Heerlen

Het CBR neemt per dinsdag 22 april 2014 een nieuwe locatie voor de ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Heerlen in gebruik. De examens worden vanaf dat moment vanuit het Bastion Hotel afgenomen. Dat meldt het CBR. 

Vanwege de toegenomen drukte kan het CBR niet meer op de huidige locatie aan de Terworm terecht, zo laat het bureau weten.

Drukte

Het Bastion Hotel, gevestigd op In de Cramer 199 (6412 PM), ligt om zo’n twee kilometer afstand van de huidige locatie. Op de locatie die momenteel nog in gebruik is vinden op dinsdag 8 april voor het laatst nader onderzoeken plaats voor kandidaten die vier keer zakten voor hun praktijkexamen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-verhuizing ‘nader onderzoeken’ binnen Heerlen | RijschoolPro
CBR

CBR-verhuizing ‘nader onderzoeken’ binnen Heerlen

Het CBR neemt per dinsdag 22 april 2014 een nieuwe locatie voor de ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Heerlen in gebruik. De examens worden vanaf dat moment vanuit het Bastion Hotel afgenomen. Dat meldt het CBR. 

Vanwege de toegenomen drukte kan het CBR niet meer op de huidige locatie aan de Terworm terecht, zo laat het bureau weten.

Drukte

Het Bastion Hotel, gevestigd op In de Cramer 199 (6412 PM), ligt om zo’n twee kilometer afstand van de huidige locatie. Op de locatie die momenteel nog in gebruik is vinden op dinsdag 8 april voor het laatst nader onderzoeken plaats voor kandidaten die vier keer zakten voor hun praktijkexamen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.