Lesauto Testdag 2014 op 16 september in Maarssen

De Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs vindt dit jaar plaats op dinsdag 16 september 2014 in Maarssen (Utrecht). Tijdens de derde editie van hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche stellen verschillende autofabrikanten hun nieuwste modellen beschikbaar. Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen deze lesauto’s uitgebreid testen. Daarnaast presenteren diverse toeleveranciers en organisaties uit de branche zich en kunnen bezoekers aan interessante workshops deelnemen. De inschrijving voor deze gratis en compleet verzorgde dag voor de rijschoolbranche start binnenkort op de website van VerkeersPro.nl.

De Lesauto Testdag 2013 was met ruim 800 bezoekers, 14 automerken en meer dan 70 testauto’s bestaande uit 30 verschillende modellen een groot succes. Dit jaar wordt de evenementencampus uitgebreid, is er een nog breder aanbod van workshops en worden grotere zalen gebruikt. Ook wordt ingezet op een efficiëntere registratie, waardoor bezoekers hun tijd optimaal kunnen benutten.

Proefritten

Tijdens de Lesauto Testdag maken rijschoolhouders en rijinstructeurs de hele dag door proefritten. Op die manier kunnen op een onafhankelijk en transparante manier allerlei lesauto’s naast elkaar worden getest. Gedurende de volledig verzorgde dag is er voldoende tijd om tussen de testritten door te netwerken met collega-rijschoolhouders en branchegenoten. VerkeersPro.nl fasciliteert de dag en coördineert het testen.

Na afloop van de proefritten vullen instructeurs via tablets digitale testrapporten in. De VerkeersPro-jury verwerkt vervolgens alle formulieren en tijdens de netwerkborrel, die ‘s avonds plaatsvindt, wordt de winnaar van de Lesauto van het Jaar 2015 bekendgemaakt. En ook dit jaar weer wordt daarnaast de Rijschool Innovatie Award (RIA) uitgereikt aan een innovatie die een grote bijdrage levert aan de kwaliteit in de rijschoolbranche.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen de testritten met de beschikbaar gestelde automodellen worden gemaakt. Vervolgens start om 17.00 uur de netwerkborrel en vanaf 18.00 uur kan op het buitenterras aan de barbecue worden deelgenomen. De dag is volledig verzorgd voor ondernemers en instructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een luxe lunch, koffie, thee en frisdrank.

Het belooft een leuke actieve dag met een vol programma te worden. De locatie van de Lesauto Testdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Registreren

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. De Lesauto Testdag is de afgelopen jaren al de perfecte gelegenheid gebleken om te netwerken, de nieuwe modellen te testen en om de rijschoolbeurs op uw gemak te bezoeken.

De inschrijving voor de Lesauto Testdag 2014 start binnenkort op VerkeersPro.nl. Ook de inhoud van de verschillende workshops wordt over enige tijd bekendgemaakt. Houd voor nu dinsdag 16 september dus alvast vrij in uw agenda voor hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Manouk Brouwers
Eventmanager VerkeersPro.nl
[email protected]
076-3030372

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de Lesauto Tesdag 2013:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.