CBR maakt video: ‘Zo gaat de Tussentijdse Toets’

VIDEO – Het CBR heeft een korte voorlichtingsfilm voor kandidaten gemaakt: ‘Zo gaat de Tussentijdse Toets’. Hierdoor kunnen kandidaten zien hoe het er tijdens een Tussentijdse Toets aan toe gaat. “De film over de Tussentijdse Toets laat de meerwaarde zien van dit product. Kandidaten kunnen alvast wennen aan de examensituatie.”, zo stelt het CBR.

De film over de Tussentijdse Toets volgt een half jaar na de eerste twee CBR-films over het theorie-examen en het praktijkexamen. Ook over het faalangst-examen is door het CBR inmiddels een voorlichtingsfilmpje gemaakt.

Tussentijdse Toets

Bekijk de video: ‘Zo gaat de Tussentijdse Toets’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.