Gratis inschrijving Lesauto Testdag 2014 geopend

De inschrijving voor de derde editie van de Lesauto Testdag op 16 september in Maarssen (Utrecht) is geopend. De Lesauto Testdag is hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen tijdens deze dag diverse automodellen uitgebreid testen, de Rijschoolbeurs bezoeken, verschillende workshops over actuele onderwerpen bijwonen en netwerken met collega’s

Deelname aan de Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs is gratis en inclusief lunch en consumpties. VerkeersPro.nl organiseert ook een afsluitende barbecue voor de rijschoolbranche.

Lesauto Testdag

Met ruim 800 bezoekers, 14 verschillende automerken en meer dan 70 testauto’s van 30 verschillende modellen was de Lesauto Testdag 2013 een groot succes. Dit jaar wordt de evenementencampus uitgebreid, is er een breder aanbod van workshops en worden grotere zalen gebruikt. Op die manier kunnen meer bezoekers de sessies bijwonen. Ook wordt ingezet op een efficiëntere registratie, waardoor rijschoolhouders en rijinstructeurs hun tijd optimaal kunnen benutten. Inschrijven voor deze gratis en compleet verzorgde dag is mogelijk via het digitale inschrijfformulier.

Op basis van de testritten die rijinstructeurs gedurende de dag maken, wordt tevens de Lesauto van het Jaar 2015 verkozen. De uitslag wordt aan het einde van de middag tijdens de netwerkborrel bekendgemaakt. En dit jaar wordt wederom de Rijschool Innovatie Award (RIA) uitgereikt aan een innovatie die een grote bijdrage levert aan de kwaliteit van de rijschoolbranche. Ook hier wordt de winnaar verkozen op basis van de mening van rijschoolhouders en rijinstructeurs.

Workshops

Dit jaar is er een breder aanbod van workshops en worden grotere zalen gebruikt. Op die manier kunnen meer bezoekers de sessies bijwonen. Tijdens de workshops zullen de onderstaande onderwerpen aan bod komen. Binnenkort maakt VerkeersPro.nl nog verschillende andere workshops bekend.

  • De nieuwe rijschoolvergelijker: vriend of vijand
    Tijdens deze workshop wordt uitleg gegeven over de nieuwe rijschoolvergelijker die in opdracht van minister Schultz van Haegen in de maak is. Omdat iedere rijschoolhouder in Nederland met de website te maken gaat krijgen, wordt er tijdens deze sessie dieper ingegaan op onder andere de inhoud van de website, de manier van vergelijken en de weging van de gegevens.
  • Het nieuwe individuele theorie-examen
    In deze workshop wordt dieper ingegaan op het nieuwe individuele theorie-afnamesysteem van het CBR. De eerste ervaringen kunnen waarschijnlijk tijdens de Lesauto Testdag al gedeeld worden. Rijschoolhouders en rijinstructeurs krijgen onder meer informatie over hoe het systeem werkt, wat er gaat veranderen, wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn en wat de implementatie van het systeem voor de theorie-opleiding betekent.
  • Brancheverenigingen reageren op actuele rijschool-onderwerpen
    Tijdens deze workshop gaan afgevaardigden van de verschillende brancheverenigingen in op stellingen over actuele onderwerpen die binnen de rijschoolbranche spelen. Onder andere lesprijzen, WRM-bijscholing, ondernemerschap en kwaliteit binnen de branche zullen besproken worden. De sessie geeft u als rijschoolhouder of rijinstructeur een overzicht van de overeenkomende of verschillende standpunten van de partijen met betrekking tot de aangekaarte onderwerpen.

Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto Testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren. De komende weken maakt VerkeersPro bekend welke dit jaar aanwezig zijn. Bovag, Bovemij, Blaak Verzekeringen, Dation, DCTM, Flexpulse, Gerards Verhuur, Lesautoverhuur, Oxxmirrors, Peter Claassen, Plan2Drive, Premiums.mobi, SRB en Verjo hebben zich hiervoor al ingeschreven.

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen, workshops bijwonen, netwerken met collega’s en de Rijschoolbeurs bezoeken. De Lesauto Testdag is daar in de afgelopen jaren al de perfecte gelegenheid voor gebleken. Maar ben er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Meld u direct kosteloos aan voor de Lesauto Testdag via het inschrijfformulier.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.