CBR

Nieuwe CBR-examenlocatie Deventer voor theorie en praktijk

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Deventer gevonden. Naast praktijkexamens zullen ook theorie-toetsen op die plek worden afgenomen. Het pand aan de Duisburgstraat 10 kan na de nodige verbouwingswerkzaamheden naar verwachting begin volgend jaar in gebruik genomen worden, zo laat het CBR weten.

De nieuwe examenlocatie wordt voor intrek klaargemaakt voor de afname van theorie-examens met het nieuwe ITEC-systeem, aldus het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen.

Locatie

Het examencentrum aan de Duisburgstraat in Deventer gaat de huidige praktijkexamencentra in Schalkhaar en Zutphen vervangen. De samenvoeging van die twee centra heeft met het nieuwe locatiebeleid van het CBR te maken. Op de nieuwe locatie kunnen kandidaten in principe iedere dag van de week praktijkexamen doen, zo wordt gesteld. “Bovendien biedt zij meer mogelijkheden om te toetsen en te hertoetsen tijdens het praktijkexamen, onder meer door de gunstige ligging tussen twee op- en afritten van de A1”, aldus het CBR.

Als theorie-examenlocatie gaat het centrum in Deventer de huidige locaties Apeldoorn en Doetinchem vervangen.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.