Nu al maar liefst 10 automerken Lesauto Testdag 2014 bekend

Maar liefst 10 automerken hebben inmiddels toegezegd hun nieuwste modellen beschikbaar te stellen voor de Lesauto Testdag op 16 september in Maarssen; hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Rijinstructeurs kunnen uit tientallen verschillende automodellen kiezen om uitgebreid testritten te maken. Deelnemende auto-importeurs zijn tot nu toe Volkswagen, Renault, Ford, Mazda, Opel, Peugeot, Citroën, Volvo, Toyota en Seat. Daarnaast zal Honda aanwezig zijn met haar nieuwste testmotoren. Organisator VerkeersPro verwacht dat de komende maanden nog verschillende andere importeurs hun modellen beschikbaar zullen stellen.

Tijdens de Lesauto Testdag kunnen rijinstructeurs de hele dag automodellen uitproberen om te kijken hoe ze als lesauto bevallen. Rijinstructeurs weten immers precies welke eigenschappen belangrijk zijn voor een goede lesauto. De rijschoolbranche kan op een onafhankelijke en transparante manier allerlei modellen naast elkaar testen. De deelnemers kiezen daarnaast gezamenlijk de Lesauto van het Jaar 2014.

Lesauto-modellen

Er kan onder meer getest worden met de lesauto-modellen Volkswagen Golf, Volkswagen Polo, Mazda 3, Mazda CX5, Opel Astra, Opel Mokka, Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 308, Renault Capture, Renault Clio, Renault Zoë, Seat Leon, Toyota Auris, Toyota RAV4, Toyota Yaris en de Volvo V40. De komende tijd zal VerkeersPro nog meer deelnemende auto’s bekend maken via deze pagina.

De dag is volledig verzorgd en gratis voor rijschoolhouder en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een gratis luxe lunch, koffie, thee en frisdrank. Om gezellig samen te zijn, organiseert VerkeersPro een afsluitende barbecue op het buitenterras. Kaarten voor de bbq kosten € 35,-. Het belooft een leuke actieve dag te worden met een vol programma.

Locatie

De locatie van de Lesauto Testdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een mooie lounge-locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.