Geld terug voor WRM-bijscholingen Jongepier die via VerkeersPro Academy zijn geboekt

Rijinstructeurs die via de VerkeersPro Academy hun bijscholing bij Jongepier Mobility Masters hebben besteld, worden door VerkeersPro schadeloos gesteld. Diegenen die via het vakblad voor de rijschoolbranche boekten, mogen kiezen of ze hun geld terug willen of hun bijscholing bij een andere WRM-opleider zullen volgen. De betreffende instructeurs zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de mogelijkheden, zo laat Manouk Brouwers van de VerkeersPro Academy weten.

Maandag werd Jongepier Mobility Masters failliet verklaard. Het bedrijf was een van de tien opleidingspartners van de VerkeersPro Academy, waar onder andere WRM-bijscholingen geboekt kunnen worden.

Restitutie

Via de VerkeersPro Academy kunnen rijinstructeurs al sinds april van dit jaar hun WRM-bijscholingen en aanvullende trainingen boeken. Diverse geselecteerde opleiders uit het hele land bieden via de website hun bijscholingen aan. In een overzicht zijn onderwerpen, data en prijzen van verschillende opleiders eenvoudig te vergelijken.

Instructeurs die via de VerkeersPro Academy hun bijscholing bij de failliete opleider boekten, zijn dus verzekerd van bijscholing via een andere WRM-opleider of restitutie van de inschrijfgelden. “Ik ben blij dat ik via deze weg mijn WRM-bijscholing heb geboekt. Mijn collega’s die rechtstreeks inkochten, zijn hun totale inschrijfsom kwijt”, zo laat een rijinstructeur weten.

Boek ook uw WRM-bijscholing via de VerkeersPro Academy op https://www.rijschoolpro.nl/academy/

VerkeersPro Academy

Auteur: Roosmarijn Dierick

1 reactie op “Geld terug voor WRM-bijscholingen Jongepier die via VerkeersPro Academy zijn geboekt”

rijschool twice|26.08.14|20:38

Netjes, dienstverlening en garantie en klantenbinding ten top Gedupeerden via pro worden optimaal geholpen zonder garantiefonds met zijn beperkingen.
Zo werken ondernemers onderling. Klasse!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.