Uitleg over Rijscholenkiezer tijdens Lesauto Testdag 2014

Op de Lesauto Testdag op dinsdag 16 september geeft Stichting TeamAlert uitleg over de nieuwe Rijscholenkiezer, die in samenwerking met de overheid is ontwikkeld. Tijdens het rijschoolevenement van het jaar wordt voor het eerst uitgebreid uitleg gegeven aan de rijschoolbranche over de nieuwe vergelijkingswebsite, waarin iedere rijschool in Nederland wordt opgenomen. 

De vergelijkingswebsite voor rijscholen, die door minister Schultz van Haegen in het leven is geroepen, moet het voor aspirant-automobilisten gemakkelijker en overzichtelijker maken om een goede en betrouwbare rijschool te kiezen. Omdat iedere rijschoolhouder in Nederland met de website te maken krijgt, gaat TeamAlert tijdens de sessie ‘De nieuwe Rijscholenkiezer: vriend of vijand?’ dieper in op:

  • De inhoud van de website
  • Hoe worden verschillende rijscholen vergeleken?
  • Hoe worden gegevens gewogen?
  • Is de vergelijker vriend of vijand voor jouw rijschool?

De sessie is gratis bij te wonen voor rijinstructeurs en rijschoolhouders die zich voor de Lesauto Testdag hebben ingeschreven.

Lesauto Testdag

Er is nog veel meer te doen tijdens de Lesauto Testdag op dinsdag 16 september:

Schrijf je in via: www.verkeerspro.nl/lesautotestdag-2014/registratie en ben verzekerd van gratis toegang tot het evenement op dinsdag 16 september in Maarssen. Meld je snel aan, want vol = vol.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

2 reacties op “Uitleg over Rijscholenkiezer tijdens Lesauto Testdag 2014”

rijschool twice|26.08.14|22:29

O dat is dus eerder dan gepland. Mooi dan hoeven we niet te wachten tot eind 2014 op innovatie. Hoe eerder hoe beter. Eindelijk iets goeds voor de branche. Zou de rest nu ook innoveren zoals de minister het bij de branche heeft neergelegd?

Bram Bal|31.08.14|23:14

Een vergelijkingssite waar er al ontelbaar veel van zijn uitgebreid met een vergelijkbaar iets als klanten vertellen van de Bovag. Als we daar nu beter van moeten worden. Als dat nu innovatie is…………..

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.