Lesauto Testdag 2014: nog enkele plaatsen vrij

Met al bijna 900 aanmeldingen en nog twee weken op de teller, is het maximale aantal bezoekers voor de Lesauto Testdag en Rijschoolbeurs 2014 bijna bereikt. De registratie kan dan ook ieder moment sluiten. Voor de derde editie van het rijschoolevenement dat op 16 september in Maarssen plaatsvindt, zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar. Diegenen die van een ticket verzekerd willen zijn moeten dus snel zijn, want vol is vol. 

Tijdens het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche kunnen rijschoolhouders uitgebreid lesautomodellen van verschillende autofabrikanten testen en presenteren verschillende partijen uit de branche zich op de Rijschoolbeurs. Maar liefst 12 automerken en 26 standhouders zijn op de Lesauto Testdag aanwezig. Ook zijn er de hele dag door interessante workshops om bij te wonen.

Lesauto Testdag

Door proefritten te maken gedurende de Lesauto Testdag, kunnen rijschoolhouders en rijinstructeurs op een onafhankelijke en transparante manier allerlei lesauto’s naast elkaar testen. Tijdens de netwerkborrel, die ‘s avonds plaatsvindt, wordt daarnaast de winnaar van de Lesauto van het Jaar 2015 bekendgemaakt. Deze wordt op basis van de testresultaten verkozen.

Parallel aan de Lesauto Testdag wordt de Rijschoolbeurs gehouden, waar toeleveranciers en organisaties uit de branche aanwezig zullen zijn. Rijinstructeurs en rijschool-ondernemers kunnen dan ook de hele dag in gesprek gaan met die toonaangevende partijen uit de branche. Het is daarnaast een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-rijschoolhouders en branchegenoten.

Workshops

Tevens vinden de gehele dag doorlopend workshops plaats. Zo geeft TeamAlert voor het eerst uitleg aan de hele rijschoolbranche over de nieuwe Rijscholenkiezer die de stichting in samenwerking met minister Schultz van Haegen heeft ontwikkeld. Het CBR gaat dieper in op het nieuwe individuele theorie-afnamesysteem. En de voorzitters van de drie brancheverenigingen Bovag, FAM en VRB gaan aan de hand van stellingen met elkaar in discussie over actuele onderwerpen die spelen binnen de rijschoolbranche.

Tijdens de Lesauto Testdag 2013 werden ruim 800 rijschoolhouders en rijinstructeurs, 14 verschillende automerken en meer dan 70 testauto’s van 30 verschillende modellen samengebracht. De Rijschoolbeurs vindt dit jaar plaats in een groter en luxueuzer gebouw op het evenemententerrein, er is een breder aanbod van workshops en er worden grotere zalen gebruikt. Ook wordt ingezet op een efficiëntere registratie, waardoor rijschoolhouders en rijinstructeurs hun tijd optimaal kunnen benutten.

Inschrijven

De dag is volledig verzorgd voor rijschoolhouders en instructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een luxe lunch, koffie, thee en frisdrank. Rijinstructeurs en rijschoolhouders kunnen zich nog inschrijven voor de gratis en compleet verzorgde dag, maar moeten niet meer te lang wachten vanwege het naderende maximale bezoekersaantal. Inschrijven kan via www.verkeerspro.nl/lesautotestdag-2014/registratie/

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.