Gratis dubbele bediening bij aanschaf nieuwe Mazda

Rijschoolhouders die nog vóór het einde van het jaar een nieuwe Mazda als lesauto aanschaffen, krijgen van het automerk dubbele bediening cadeau. Dat heeft Mazda laten weten. De nieuwste modellen, de Mazda3 en Mazda CX-5, zijn tijdens de Lesauto Testdag op 16 september in Maarssen de hele dag beschikbaar voor rijschoolhouders en rijinstructeurs om testritten mee te maken. 

De dubbele bediening wordt na aanschaf door Peter Claassen ingebouwd, aldus Mazda. “Omdat dé specialist op dat gebied de inbouw ervan verzorgt, levert de rijschoolhouder niets in op kwaliteit”, zo stelt de importeur.

Auto

De Mazda3 en Mazda CX-5 zijn een balans tussen design, prestatie en efficiëntie, aldus Mazda. “Dat maakt de nieuwe generatie ook als lesauto bijzonder interessant: zuinig en met 20 procent bijtelling op de Mazda 3. De Mazda CX-5 is met trekkracht van maar liefst 1.800 kilogram zeer geschikt voor instructie voor het rijbewijs BE.”

Tijdens de Lesauto Testdag worden verschillende exemplaren van de twee nieuwe Mazda-modellen ingezet, zodat rijschoolhouders en rijinstructeurs de gehele dag door testritten kunnen maken. Naast Mazda zijn tijdens de Lesauto Testdag nog tien andere automerken vertegenwoordigd: Citroën, Ford, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen en Volvo zetten lesautomodellen in. Op die manier kan de rijschoolbranche op een onafhankelijke en transparante manier potentiële lesauto’s testen.

Lesauto Testdag

Met al bijna 900 aanmeldingen en nog twee weken op de teller, is het maximale aantal bezoekers voor de Lesauto Testdag en Rijschoolbeurs 2014 bijna bereikt. De registratie kan dan ook ieder moment sluiten. Voor de derde editie van het rijschoolevenement dat op 16 september in Maarssen plaatsvindt, zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar. Diegenen die van een ticket verzekerd willen zijn moeten dus snel zijn, want vol is vol.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.