AVB-terrein Beverwijk verhuist naar Heerhugowaard

Het CBR neemt per 1 november een nieuw terrein in Heerhugowaard in gebruik voor het afnemen van motorexamens ‘voertuigbeheersing’ en brommobielexamens. De locatie ligt aan de Flemingstraat 3 en dient ter vervanging van het AVB-terrein in Beverwijk. Dat laat het CBR weten.

Het nieuwe terrein in Heerhugowaard ligt op zo’n dertig kilometer van het huidige terrein in Beverwijk.

Examen

Op de huidige locatie in Beverwijk werden sinds 1 juli van dit jaar examens ‘voertuigbeheersing’ en examens voor de brommobiel afgenomen. Eerder gebeurde dat in Alkmaar, maar het CBR moest dat terrein verlaten, omdat de gemeente daar een andere bestemming voor had.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.