CBR houdt informatiebijeenkomst T-rijbewijs voor opleiders

Het CBR houdt op woensdag 11 februari een informatiebijeenkomst voor alle opleiders die rijlessen voor het T-rijbewijs gaan aanbieden. Tijdens de CCV-bijeenkomst in Utrecht wordt informatie gegeven over de theorie- en praktijkexamens die leerlingen naar verwachting vanaf juli van dit jaar voor het trekkerrijbewijs af moeten gaan leggen. Dat meldt het CBR.

Onder andere de exameneisen en examenlocaties voor het theorie- en praktijkexamen T komen aan bod. Ook over de eisen aan de examenvoertuigen, de overgangsregeling en het inplannen van de examens zal uitleg worden gegeven, zo laat het CBR weten.

Opleiders

Alleen opleiders die gaan opleiden voor het trekkerrijbewijs kunnen zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst, zo wordt aangegeven. “Het is daarbij niet mogelijk om andere onderwerpen dan het T-rijbewijs aan de orde te stellen. De bijeenkomsten zijn bedoeld om te informeren, niet om te discussiëren.”

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij het KNSB businesscentre aan de Mississippidreef 153 in Utrecht. Dit is naast de CBR-locatie. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het aanmeldformulier. Er zijn verschillende tijden beschikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.