CBR, hoofdkantoor

Cees Lange stopt als voorzitter Ondernemingsraad CBR

CBR, hoofdkantoor

Cees Lange stopt als voorzitter en lid van de Ondernemingsraad van het CBR. Na een lange periode van intensief voorzitterschap heeft Lange, mede gelet op persoonlijke omstandigheden, dinsdag laten weten zijn lidmaatschap en voorzitterschap van de Ondernemingsraad en kaderlidmaatschap van de vakbond per 1 mei te zullen beëindigen.

“Cees Lange heeft zich meer dan twintig jaar met grote betrokkenheid buitengewoon ingezet voor de medezeggenschap van het CBR”, meldt het CBR op intranet.

Examinator

Met de directie zijn nadere afspraken gemaakt over de invulling van zijn arbeidsovereenkomst. Lange zal na de zomer als parttime examinator weer aan het werk gaan.

“De directie bedankt Cees Lange voor zijn jarenlange inzet voor het CBR. Wij zullen op passende wijze afscheid nemen van Cees Lange als voorzitter van de OR”, aldus het CBR.

Ondernemingsraad

De OR-voorzitter stond erom bekend dat hij jarenlang zeer kritisch de besluiten van de diverse CBR-directies heeft gevolgd. Met name op het gebied van de pensioenen, ICT-systemen en reorganisaties binnen het CBR.

Lange laat weten dat hij op eigen initiatief heeft besloten om te stoppen bij de OR. “Ik ben blij dat ik deze beslissing heb genomen. Ik ga weer doen waar mijn hart ligt: examineren”, zegt hij.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.