rijles, rijinstructeur

BOAA houdt open dag voor aspirant-instructeurs

Op zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 14.00 uur houdt Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem (BOAA) een open dag voor mensen die overwegen om rijinstructeur te worden. Belangstellenden kunnen introductielessen volgen (theorie en praktijk), hun verkeerskennis testen en vragen stellen over de opleiding of het vak.

Ook mensen die met het idee spelen om een eigen rijschool te beginnen, kunnen terecht voor meer advies en informatie. De open dag richt zich ook op bestaande instructeurs. Zij zijn verplicht hun instructiebewijs geldig te houden door het volgen van verplichte theorie- en praktijkscholing. Tijdens de open dag kunnen ze meer te weten komen over het scholingsprogramma dat de opleider op dit terrein aanbiedt.

Contact

Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem is gevestigd aan de Overmaat 41a in Arnhem, www.boaa.nl. BOAA is aangesloten bij de LBVI, de Landelijke Belangenvereniging voor Verkeersopleidingsinstituten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.