Lesauto Testdag, Kasteel De Schaffelaar, Barneveld, LATD

Lesauto Testdag 2015 van start in fraai kasteel in Barneveld

In een bewolkt, maar droog Barneveld is vanmorgen om 10 uur de Lesauto Testdag 2015 van start gegaan. De gehele dag zijn tientallen lesauto’s en lesmotoren te testen, is de Rijschoolbeurs te bezoeken met vele exposanten en zijn verschillende workshops te bezoeken. Een mijlpaal dient zich vandaag wellicht aan: meer dan duizend rijinstructeurs, rijschoolhouders en anderen uit de rijschoolbranche hebben zich geregistreerd om aanwezig te zijn op Kasteel de Schaffelaar, en dat is een record.

Het is alweer de vierde editie van de jaarlijkse dag voor de rijschoolbranche, die dit jaar voor het eerst op het kasteel in Barneveld plaatsvindt. Het programma van vandaag:

10.00u – 16.30u: Lesauto’s testen

10.00u – 17.00u: Rijschoolbeurs geopend

11.00u – 15.45u: Workshops

12.00u – 13.30u Lunch

17.00u – 18.00u: Borrel

17.00u: Bekendmaking Lesauto van het Jaar 2016

Informatie voor de dag

Informatie over de standhouders, de verschillende te testen lesautomodellen en de workshops is te vinden in het programmaboekje. Let goed op het volgen van de route voor het op- en afrijden van het landgoed met de auto’s. Hier is met bewegwijzering aangegeven hoe gereden kan worden, en daarnaast zullen verkeersregelaars u de weg wijzen.

De workshopruimte De Schaffelaar is te vinden in het kasteel, de grote trap op in het midden van het gebouw. De Oranjerie ligt vijftig meter naast het kasteel; het grote glazen gebouw is ook goed te vinden. Zie hieronder het programma van de workshops:

workshopplanning, lesauto testdag

Bereikbaarheid

Het kasteel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het ligt tegenover het station, en is met de auto te bereiken via de A1 en de A30. Het adres van de Schaffelaar is:

Kasteel de Schaffelaar, Stationsweg 6, Barneveld

Veel plezier!

Het team van VerkeersPro wenst u een erg interessante en leuke dag toe vandaag. Mochten er vragen zijn, dan kunt u die altijd bij een van onze medewerkers stellen. Vergeet uw registratie niet mee te nemen en te tonen bij binnenkomst! Hiermee ontvangt u bonnen voor consumpties en voor de lunch.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.