Video: Sfeerimpressie van de Lesauto Testdag 2015

Op dinsdag 15 september vond alweer de vierde editie van de Lesauto Testdag plaats. Dit gratis en geheel verzorgde evenement voor de rijschoolbranche was wederom een groot succes; ruim 750 rijschoolhouders en instructeurs uit heel Nederland kwamen samen op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld om ervaringen uit te wisselen en zich te oriënteren op ontwikkelingen in hun vakgebied.

Gedurende de dag konden workshops worden bezocht, tientallen verschillende modellen auto’s worden getest als potentiëel lesvoertuig en was er de Rijschoolbeurs met informatie en ontwikkelingen uit alle hoeken van de branche.

Van het evenement is een korte sfeerimpressie gemaakt. Heeft u door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, of kijkt u graag even terug op deze geslaagde dag? Bekijk dan hieronder de sfeerimpressie van de Lesauto Testdag 2015.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Sfeerimpressie van de Lesauto Testdag 2015 | RijschoolPro

Video: Sfeerimpressie van de Lesauto Testdag 2015

Op dinsdag 15 september vond alweer de vierde editie van de Lesauto Testdag plaats. Dit gratis en geheel verzorgde evenement voor de rijschoolbranche was wederom een groot succes; ruim 750 rijschoolhouders en instructeurs uit heel Nederland kwamen samen op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld om ervaringen uit te wisselen en zich te oriënteren op ontwikkelingen in hun vakgebied.

Gedurende de dag konden workshops worden bezocht, tientallen verschillende modellen auto’s worden getest als potentiëel lesvoertuig en was er de Rijschoolbeurs met informatie en ontwikkelingen uit alle hoeken van de branche.

Van het evenement is een korte sfeerimpressie gemaakt. Heeft u door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, of kijkt u graag even terug op deze geslaagde dag? Bekijk dan hieronder de sfeerimpressie van de Lesauto Testdag 2015.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.