AltijdGeslaagd breidt uit naar België, Duitsland en Frankrijk

AltijdGeslaagd heeft zijn werkveld uitgebreid naar België en gaat ook in Duitsland en Frankrijk aan de slag. De zeer omstreden theorie-opleider is momenteel op zoek naar geschikte panden in die landen en start daarna waar mogelijk nog dit jaar met het concept van eendaagse theoriecursussen, zo laat eigenaar Sait Cinar weten. AltijdGeslaagd.be is al met lichte paniek ontvangen in het Belgische parlement, zo melden bronnen aan VerkeersPro.

AltijdGeslaagd biedt kandidaten voor het theorie-examen een ééndaagse cursus waarin alle examenvragen met antwoorden worden ingestudeerd aan de hand van ezelsbruggetjes, zo is op de website te lezen. Volgens het bedrijf zijn met AltijdGeslaagd op dit moment ruim 93.000 kandidaten geslaagd voor het theorie-examen. Inmiddels dus ook in België. De eigenaar kwam onder andere in opspraak door meermaals illegaal wapens in zijn bezit te hebben en door een Facebook-filmpje waarin hij voorstanders van de Joodse staat met de dood bedreigde. Hij heeft daarnaast een toegangsverbod bij het CBR.

Antwerpen

De website altijdgeslaagd.be staat inmiddels een tijdje online. Die is gelijk aan de Nederlandse versie, omdat het concept ook helemaal gelijk is. AltijdGeslaagd kent bij onze zuiderburen een vestiging in Antwerpen. Op Youtube verscheen eerder dit jaar al een video waarin Cinar aankondigt dat hij met zijn concept ook België aan gaat doen. Daar lopen de zaken inmiddels goed, zo laat de eigenaar weten.

Het concept wordt direct verder uitgerold naar Duitsland en Frankrijk. “Het gaat er daar om dat ik een goed pand vind”, laat de eigenaar weten. “Ik ben daar kritisch op. Net als in Rijswijk, waar ik tegenover het CBR zit. Als ik die panden dit jaar nog vind, dan start ik met AltijdGeslaagd ook daar nog in 2015.”

Niet onbesproken

Het concept van Cinar is niet onbesproken gebleven in de afgelopen jaren. Voor uitspraken in internetvideo’s werd de eigenaar al veroordeeld tot celstraf, werkstraf en behandelplicht. AltijdGeslaagd ligt ook met het CBR in de clinch, omdat die instantie getroffen wordt door het bedrijf dat stelt alle examenvragen en -antwoorden te hebben. Cinar stelt in alle gevallen door te procederen tot het Europees Hof om zijn gelijk te halen.

Lees ook: PowNews: theorie-examen is te koop

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

2 reacties op “AltijdGeslaagd breidt uit naar België, Duitsland en Frankrijk”

Amrish Gayadien|12.11.15|09:58

Altijdgeslaagd.nl is een gevaar voor het verkeer. Je haalt wel je theorie maar je leert geen moer, en iedereen staat erbij en kijkt ernaar. Triest hoor.

Mensen met een gezond verstand kiezen voor een kwalitatief goede opleider, dat is altijd voordeliger dan zulke troep!

Frans Stolte|16.11.15|14:24

In Nederland kan ALLES. De organisator is zeer omstreden; “meervoudig illegaal wapenbezit, voorstanders van de Joodse staat met de dood bedreigen, veroordeeld tot celstraf, werkstraf en behandelplicht en toegangsverbod bij het CBR”. En de methode is zeer omstreden, kandidaten betalen veel geld om via ezelsbruggetjes goede antwoorden te geven, snappen daarna nog steeds weinig van de verkeersregels, maar slagen wel. En van de verantwoordelijke minister mag dat allemaal. Wie snapt het nog…??!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.