CBR-examens stopgezet voor minuut stilte Parijs

Examenkandidaten voor het praktijkexamen en het theorie-examen hoefden maandag niet om 12.00u het examen voort te zetten. In verband met de algehele minuut stilte voor de slachtoffers in Parijs mochten theorie-examinanten later beginnen en mocht tijdens het praktijkexamen de auto aan de kant worden gezet.

Het CBR ging daardoor mee in de algehele minuut stilte die in de Europese Unie gehouden wordt voor iedereen die betrokken was bij de reeks terroristische aanslagen in Parijs afgelopen vrijdag, waarbij meer dan honderd doden en honderden gewonden vielen.

Alles op zwart

Praktijkexamenkandidaten kregen de gelegenheid om rond 12.00 uur hun voertuig tijdens de examenrit op een veilige plek te parkeren voor een minuut stilte. Theorie-examenkandidaten kregen vanaf 11.30 uur de gelegenheid hun examen na 12.05 uur te starten.

Verder werd de klantenservice rondom het middaguur ook stilgelegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.