Van der Zwan voorgedragen als bestuurslid Bovag Rijscholen

Arthur van der Zwan wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering van Bovag Rijscholen voorgedragen als nieuw bestuurslid. De 53-jarige rijschoolhouder heeft nu al zitting in de ledenraad van Bovag. Hij wordt de opvolger van Bep van der Linden, wiens bestuurstermijn erop zit. Tegenkandidaten voor Van der Zwan kunnen zich wel nog steeds melden.

Van der Zwan wordt voorgedragen tijdens de ALV van Bovag Rijscholen op 16 februari. Tegenkandidaten hebben tot 2 februari de tijd om zich te melden.

Kennis en passie

De selectiecommissie voor de vacature in het bestuur koos Van der Zwan vanwege zijn passie en kennis voor de rijschoolbranche en zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven. In het dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van Autorijschool ZWAN in Zoetermeer.

Vorig jaar werd door de leden op het Bovag Jaarcongres al unaniem ingestemd voor de zitting van Van der Zwan in de ledenraad, samen met voorzitter Frank Hoornenborg. Branchemanager Frans Bastiaansen bestempelde de samenwerking tussen de twee bestuurders destijds al als ‘uitstekend’. ““Zij hebben twee zeer verschillende bedrijven en vullen elkaar alleen al vanuit die optiek erg goed aan. Bovendien is Arthur, evenals Frank, een zeer ervaren ondernemer en bestuurder van uitstekend niveau.”

Herbenoeming

Tijdens de ALV wordt de benoeming van Van der Zwan definitief. Ook de herbenoeming van bestuurslid en vicevoorzitter Lex Wierks staat op de agenda van de ALV. Wierks wordt herbenoemd voor een periode van vier jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van der Zwan voorgedragen als bestuurslid Bovag Rijscholen | RijschoolPro

Van der Zwan voorgedragen als bestuurslid Bovag Rijscholen

Arthur van der Zwan wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering van Bovag Rijscholen voorgedragen als nieuw bestuurslid. De 53-jarige rijschoolhouder heeft nu al zitting in de ledenraad van Bovag. Hij wordt de opvolger van Bep van der Linden, wiens bestuurstermijn erop zit. Tegenkandidaten voor Van der Zwan kunnen zich wel nog steeds melden.

Van der Zwan wordt voorgedragen tijdens de ALV van Bovag Rijscholen op 16 februari. Tegenkandidaten hebben tot 2 februari de tijd om zich te melden.

Kennis en passie

De selectiecommissie voor de vacature in het bestuur koos Van der Zwan vanwege zijn passie en kennis voor de rijschoolbranche en zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven. In het dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van Autorijschool ZWAN in Zoetermeer.

Vorig jaar werd door de leden op het Bovag Jaarcongres al unaniem ingestemd voor de zitting van Van der Zwan in de ledenraad, samen met voorzitter Frank Hoornenborg. Branchemanager Frans Bastiaansen bestempelde de samenwerking tussen de twee bestuurders destijds al als ‘uitstekend’. ““Zij hebben twee zeer verschillende bedrijven en vullen elkaar alleen al vanuit die optiek erg goed aan. Bovendien is Arthur, evenals Frank, een zeer ervaren ondernemer en bestuurder van uitstekend niveau.”

Herbenoeming

Tijdens de ALV wordt de benoeming van Van der Zwan definitief. Ook de herbenoeming van bestuurslid en vicevoorzitter Lex Wierks staat op de agenda van de ALV. Wierks wordt herbenoemd voor een periode van vier jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.