Record: 75.000 bezoekers in één maand op VerkeersPro

VerkeersPro vestigde een record door in één maand meer dan 75.000 unieke bezoekers naar de website te trekken. Deze groep lezers bezocht samen ruim 176.000 pagina’s op onze vakwebsite. Ondertussen bevestigen ook de stijgende cijfers op sociale media en het hoge aantal abonnees op de nieuwsbrief dat VerkeersPro nog altijd gestaag groeit.

VerkeersPro startte in april 2009 als vakblad voor de rijschoolbranche met al doel om rijschoolhouders, rijinstructeurs en anderen in de branche te informeren over ontwikkelingen en vernieuwingen die voor hen relevant zijn. Op die manier hopen wij hen te helpen om hun vak op een goede manier uit te voeren.
De wekelijkse nieuwsbrief zorgt iedere week weer voor een piek aan bezoekers op onze website. Deze wordt momenteel verstuurd naar maar liefst 10.000 personen uit de branche. Een zeer hoog percentage van deze groep opent en leest meerdere artikelen uit de nieuwsbrief.

Ook op social media worden we steeds actiever. Momenteel hebben we bijna 2.000 likes op Facebook en hebben we 2.350 volgers op Twitter. Ook op deze gebieden zijn we hard bezig om ons bereik te vergroten en een platform te bieden waar ruimte is voor discussie en overleg.

Ambitie

Wij hopen als VerkeersPro toonaangevend te kunnen zijn in de branche en rijschoolhouders in instructeurs te helpen bij het uitvoeren van hun vak. Daarbij is input van onze lezers onmisbaar. Wij staan via [email protected] altijd open voor nieuws en andere ideeën voor inhoudelijke artikelen.

VerkeersPro.nl is een uitgave van ProMedia Group.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.