Lesauto van NXXT gestolen en direct teruggevonden in Houten

nxxt

De lesauto van NXXT-rijschoolhouder Gert-Jan van der Tuuk is binnen twee dagen gestolen en weer teruggevonden. In de nacht van donderdag op vrijdag was er in zijn woning ingebroken, waarbij de daders de autosleutel meenamen en er met de lesauto vandoor gingen. Dat meldt RTV Utrecht. Nogal opvallend, aangezien de auto met bestickering flink opvalt in het straatbeeld.

De Volkswagen Golf is daarnaast voorzien van dubbele bediening. Twee dagen na de diefstal in Houten liet de politie weten dat de auto weer was teruggevonden. Dat gebeurde zaterdag, op het Ploegveld in Houten.

Strippen

Rijschoolhouder Van der Tuuk liet tegenover RTV Utrecht al weten nogal verbaasd te zijn door de diefstal. “Wat moet iemand met een lesauto? Hij valt enorm op. Het enige wat je kunt doen is hem binnen zetten en helemaal strippen en de onderdelen verkopen”, stelde de rijschoolhouder, die voor de vondst net een vervangende lesauto geregeld had.

NXXT-franchiser Van der Tuuk baalde flink bij de diefstal, omdat deze hem ondanks een verzekering waarschijnlijk wel geld zou gaan kosten. “Er liggen altijd privéspullen in mijn auto zoals mijn navigatiesysteem en een dure zonnebril.” Het is nog niet duidelijk of er spullen uit de auto zijn gejat.

NXXT

NXXT is een van de grootste franchise-rijscholen van Nederland. Het bedrijf kent momenteel zeventig rijschoolhouders die onder de NXXT-vlag rijden door heel Nederland. Het bedrijf van eigenaar Jan Catsburg heeft ook een eigen opleiding, FIRSTT, waarbij rijinstructeurs worden klaargestoomd voor het vak.

Lees ook: ‘Zeventig autorijscholen, wat moet je daar nou mee?’

Onderwerpen: , ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lesauto van NXXT gestolen en direct teruggevonden in Houten | RijschoolPro

Lesauto van NXXT gestolen en direct teruggevonden in Houten

nxxt

De lesauto van NXXT-rijschoolhouder Gert-Jan van der Tuuk is binnen twee dagen gestolen en weer teruggevonden. In de nacht van donderdag op vrijdag was er in zijn woning ingebroken, waarbij de daders de autosleutel meenamen en er met de lesauto vandoor gingen. Dat meldt RTV Utrecht. Nogal opvallend, aangezien de auto met bestickering flink opvalt in het straatbeeld.

De Volkswagen Golf is daarnaast voorzien van dubbele bediening. Twee dagen na de diefstal in Houten liet de politie weten dat de auto weer was teruggevonden. Dat gebeurde zaterdag, op het Ploegveld in Houten.

Strippen

Rijschoolhouder Van der Tuuk liet tegenover RTV Utrecht al weten nogal verbaasd te zijn door de diefstal. “Wat moet iemand met een lesauto? Hij valt enorm op. Het enige wat je kunt doen is hem binnen zetten en helemaal strippen en de onderdelen verkopen”, stelde de rijschoolhouder, die voor de vondst net een vervangende lesauto geregeld had.

NXXT-franchiser Van der Tuuk baalde flink bij de diefstal, omdat deze hem ondanks een verzekering waarschijnlijk wel geld zou gaan kosten. “Er liggen altijd privéspullen in mijn auto zoals mijn navigatiesysteem en een dure zonnebril.” Het is nog niet duidelijk of er spullen uit de auto zijn gejat.

NXXT

NXXT is een van de grootste franchise-rijscholen van Nederland. Het bedrijf kent momenteel zeventig rijschoolhouders die onder de NXXT-vlag rijden door heel Nederland. Het bedrijf van eigenaar Jan Catsburg heeft ook een eigen opleiding, FIRSTT, waarbij rijinstructeurs worden klaargestoomd voor het vak.

Lees ook: ‘Zeventig autorijscholen, wat moet je daar nou mee?’

Onderwerpen: , ,

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.