Nieuw examencentrum Nijmegen 25 april in gebruik

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Nijmegen wordt op maandag 25 april geopend. Vanaf het voormalige pand van Rijkswaterstaat aan de Wijchenseweg 2 worden dan praktijkexamens en toetsen afgelegd en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Vanaf de huidige locatie De Baron aan de Energieweg 63 zullen in de week van 18 april voor het laatst praktijkexamens worden verreden.

Rijtesten

Bij de praktijkexamens gaat het om de categorieën bromfiets, motor verkeersdeelneming, personenauto, personenauto met aanhangwagen en taxi. Naast een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie ook een kamer voor deelnemers aan de rijtesten.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Nijmegen is gunstig gelegen nabij de snelwegen A73 en A326 en heeft ruime parkeerfaciliteiten. Het bevindt zich op zo’n 5 kilometer afstand van de huidige locatie De Baron aan de Energieweg 63. Daar loopt op 1 mei het huurcontract af.

Nieuw locatiebeleid

In 2015 gingen al nieuwe praktijkexamenlocaties van start in Meppel (5 januari), Heerenveen (1 juni), Doetinchem (29 juni) en Hoorn (7 december). De locatie in Doetinchem kwam in de plaats van het oude praktijkexamencentrum in die plaats en het praktijkexamencentrum in Lichtenvoorde dat op 1 januari 2016 is gesloten. Dit voorjaar kreeg het CBR naast Nijmegen ook nog een nieuw onderkomen in Tiel. De aanpak van de overige praktijklocaties vindt hoofdzakelijk plaats in de jaren 2017 en 2018.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “Nieuw examencentrum Nijmegen 25 april in gebruik”

Anton van Hoogstraaten|31.03.16|11:15

Tiel is al een mand in gebruik!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw examencentrum Nijmegen 25 april in gebruik | RijschoolPro

Nieuw examencentrum Nijmegen 25 april in gebruik

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Nijmegen wordt op maandag 25 april geopend. Vanaf het voormalige pand van Rijkswaterstaat aan de Wijchenseweg 2 worden dan praktijkexamens en toetsen afgelegd en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Vanaf de huidige locatie De Baron aan de Energieweg 63 zullen in de week van 18 april voor het laatst praktijkexamens worden verreden.

Rijtesten

Bij de praktijkexamens gaat het om de categorieën bromfiets, motor verkeersdeelneming, personenauto, personenauto met aanhangwagen en taxi. Naast een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie ook een kamer voor deelnemers aan de rijtesten.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Nijmegen is gunstig gelegen nabij de snelwegen A73 en A326 en heeft ruime parkeerfaciliteiten. Het bevindt zich op zo’n 5 kilometer afstand van de huidige locatie De Baron aan de Energieweg 63. Daar loopt op 1 mei het huurcontract af.

Nieuw locatiebeleid

In 2015 gingen al nieuwe praktijkexamenlocaties van start in Meppel (5 januari), Heerenveen (1 juni), Doetinchem (29 juni) en Hoorn (7 december). De locatie in Doetinchem kwam in de plaats van het oude praktijkexamencentrum in die plaats en het praktijkexamencentrum in Lichtenvoorde dat op 1 januari 2016 is gesloten. Dit voorjaar kreeg het CBR naast Nijmegen ook nog een nieuw onderkomen in Tiel. De aanpak van de overige praktijklocaties vindt hoofdzakelijk plaats in de jaren 2017 en 2018.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “Nieuw examencentrum Nijmegen 25 april in gebruik”

Anton van Hoogstraaten|31.03.16|11:15

Tiel is al een mand in gebruik!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.