TeamAlert-directeur vertrekt in juli naar ANWB

Directeur Marlies den Ouden gaat TeamAlert per 1 juli verlaten. Vanaf 1 september gaat ze bij de ANWB de positie van programmamanager op het thema verkeersveiligheid bekleden. 

TeamAlert is de expert in jongerencommunicatie en gedragsverandering en zet zich sinds 2000 in om het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland terug te dringen. TeamAlert organiseert diverse educatieve projecten en voorlichtingscampagnes. Door jongeren vanuit hun eigen belevingswereld aan te spreken met rake en wetenschappelijke gedragsinterventies, realiseert TeamAlert positieve gedragsverandering onder jongeren van 12 tot en met 24 jaar.

Grote stappen

In de zes jaar dat Den Ouden leiding heeft gegeven aan TeamAlert heeft de organisatie grote stappen gezet. Het aantal activiteiten is fors gegroeid en er zijn in deze periode honderdduizenden jongeren impactvol bereikt met de verkeersveilige boodschap. Daarnaast is de stichting geprofessionaliseerd en is het aantal opdrachtgevers en samenwerkingspartners substantieel uitgebouwd.

Bestuursvoorzitter Maarten Noordink: “Onder leiding van Marlies den Ouden is TeamAlert doorgegroeid tot de organisatie die het nu is: een dynamische club die toonaangevend is op het gebied van jongerencommunicatie, gedragsverandering en verkeersveiligheid. Ze heeft de organisatie bovendien klaargestoomd om ook met andere maatschappelijke thema’s aan de slag te gaan. We zijn haar daar zeer erkentelijk voor.”

TeamAlert voert momenteel wijzigingen door in haar besturingsmodel. De organisatie zal onder leiding komen te staan van twee directeur-bestuurders. Wie dat worden, is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.