CBR plaatst succesvolle selfiebox in meer examencentra

Examenkandidaten voor het theorie- en praktijkexamen zijn enthousiast over de selfiebox die het CBR heeft geplaatst bij het examencentrum in Rijswijk. Het verhoogt de feestvreugde bij geslaagde kandidaten, zo ziet het CBR. Daarom worden er nu ook selfieboxen geplaatst in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen en een selfiepaneel in Arnhem.

De box is een extraatje voor leerlingen die net hun theorie- of praktijkexamen behaald hebben. Ze kunnen er een foto van zichzelf in maken, en deze vervolgens delen met hun vrienden. De leukste foto’s plaatst het CBR op haar homepage. Regelmatig worden kiekjes gemaakt in het CBR-fotohokje, achter het rijbewijs of de deur van de sportwagen.

Succes

Dat is een dermate groot succes dat het CBR dus op nog vijf plaatsen een selfiebox gaat plaatsen. “Daarmee krijgt ons motto ‘samen werken aan een geslaagd resultaat’ steeds meer uitstraling”, zegt het CBR daarover. De selfiebox stond eerst namelijk alleen in Rijswijk.

Het CBR wil iedereen de kans geven om het moment ‘dat je nooit wil vergeten’ meteen en met iedereen te delen. Wanneer je hem op Twitter of Instagram plaatst met daarin @cbrwebcare vernoemd en de hashtag #CBRgeslaagd, dan wordt de foto wellicht uitgekozen en op de Wall of Fame geplaatst of zelfs op de homepage van het CBR.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “CBR plaatst succesvolle selfiebox in meer examencentra”

Fokke Hoekstra|04.06.16|17:38

Waarom nou ook niet in Friesland (Leeuwarden, Sneek, Heerenveen)?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.