IBKI,CEC

Interactieve video over examen doen bij IBKI

Binnenkort op examen bij het IBKI? Het instituut voor examinering en certificering in de mobiliteitsbranche heeft een video gemaakt waarin de gang van zaken hierbij wordt uitgelegd. Er worden geen vragen weggegeven, maar er wordt wel duidelijk in beeld gebracht wat de procedure is en wat er van de kandidaat wordt verwacht.

Onder andere alle examens om rijinstructeur te worden, moeten bij het IBKI worden afgelegd. Dat gaat dus onder andere om de WRM Theorie en WRM Praktijk.

Procedure

Na een algemene introductie kun je in de video aangeven welk examen je gaat afleggen: Onderwijs, APK examen, APK bevoegdheidsverlenging, WRM theorie en WRM praktijk. Wanneer je op het voor jou relevante examen hebt geklikt, wordt de procedure verder gespeeld.

Tijdens de video kun je ook op de knop ‘Info’ drukken. Wanneer je dit doet, stopt de video en verschijnt er een kaart in beeld met alles wat zojuist verteld is wat belangrijk is voor het examen. Bijvoorbeeld wat je mee moet nemen en juist thuis moet laten. Wanneer je vervolgens op ‘Meer info’ klikt, wordt je doorverwezen naar een voor het examen relevante pagina op de website van IBKI.

De video is te bekijken op de website van IBKI.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.