brandweer

‘Jaloerse rijschoolhouder steekt lesauto concurrent in brand’

In het Vlaamse Berchem is een lesauto van rijschool Metalsi in brand gestoken. De zijruit van de auto werd ingeslagen om er vervolgens een fles met brandbare vloeistof in naar binnen te gooien. Rijschoolhouder Rachida El Metalsi stelt dat een jaloerse collega-rijschoolhouder verantwoordelijk is.

De lesauto, een Seat Ibiza, brandde volledig uit. Eerder werd de andere lesauto van Metalsi ook al bekrast. Ze hoopt nu dat de politie stappen onderneemt, zegt ze tegen verschillende Belgische media.

Psychopaat

El Metalsi weet precies wie de dader is. “Een man die vooral theorielessen aanbiedt, verdraagt mijn concurrentie niet”, zei zij tegen HLN. “Hij vindt het niet kunnen dat een Marokkaanse vrouw zelfstandig een rijschool runt.” De vrouw kwam twee jaar geleden uit Rotterdam naar Berchem om een rijschool te starten, in het bijzonder voor vrouwen die niet goed Nederlands spreken. “Dat is niet het gemakkelijkste publiek, maar ik zet wel door.”

De rijschoolhouder zegt dat haar jaloerse concurrent de auto in brand heeft gestoken, en hoopt dat de politie daarop actie onderneemt. “Hij is een psychopaat. Het is ziekelijk hoe hij me achtervolgt en lastigvalt, maar ik blijf doorgaan. Ik zoek wel een oplossing hoe ik mijn leerlingen toch les kan geven deze week.”

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “‘Jaloerse rijschoolhouder steekt lesauto concurrent in brand’”

John Willemsen|13.06.16|22:05

Een Marokkaanse vrouw is een hij? En trouwens, zij beschuldigt deze persoon ergens van. Misschien moet VP niet direct schrijven dat deze man schuldig is. Zoiets als “onschuldig tot schuld bewezen is”..?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Jaloerse rijschoolhouder steekt lesauto concurrent in brand’ | RijschoolPro
brandweer

‘Jaloerse rijschoolhouder steekt lesauto concurrent in brand’

In het Vlaamse Berchem is een lesauto van rijschool Metalsi in brand gestoken. De zijruit van de auto werd ingeslagen om er vervolgens een fles met brandbare vloeistof in naar binnen te gooien. Rijschoolhouder Rachida El Metalsi stelt dat een jaloerse collega-rijschoolhouder verantwoordelijk is.

De lesauto, een Seat Ibiza, brandde volledig uit. Eerder werd de andere lesauto van Metalsi ook al bekrast. Ze hoopt nu dat de politie stappen onderneemt, zegt ze tegen verschillende Belgische media.

Psychopaat

El Metalsi weet precies wie de dader is. “Een man die vooral theorielessen aanbiedt, verdraagt mijn concurrentie niet”, zei zij tegen HLN. “Hij vindt het niet kunnen dat een Marokkaanse vrouw zelfstandig een rijschool runt.” De vrouw kwam twee jaar geleden uit Rotterdam naar Berchem om een rijschool te starten, in het bijzonder voor vrouwen die niet goed Nederlands spreken. “Dat is niet het gemakkelijkste publiek, maar ik zet wel door.”

De rijschoolhouder zegt dat haar jaloerse concurrent de auto in brand heeft gestoken, en hoopt dat de politie daarop actie onderneemt. “Hij is een psychopaat. Het is ziekelijk hoe hij me achtervolgt en lastigvalt, maar ik blijf doorgaan. Ik zoek wel een oplossing hoe ik mijn leerlingen toch les kan geven deze week.”

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “‘Jaloerse rijschoolhouder steekt lesauto concurrent in brand’”

John Willemsen|13.06.16|22:05

Een Marokkaanse vrouw is een hij? En trouwens, zij beschuldigt deze persoon ergens van. Misschien moet VP niet direct schrijven dat deze man schuldig is. Zoiets als “onschuldig tot schuld bewezen is”..?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.