Nieuwe, Audi A3

PDS-Interseco mag rijopleiding chauffeurs ministerie verzorgen

PDS-Interseco mag de komende jaren de rijopleiding verzorgen voor chauffeurs bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het bedrijf gaat rijlessen verzorgen voor chauffeurs die bewindspersonen en directieleden vervoeren. Deze opdracht is in totaal ongeveer 200.000 euro waard. 

PDS-Interseco is de bundeling van de bedrijven Professional Driving Solutions en Interseco Training Services. Het bedrijf is marktleider op het gebied van specialistische rij- en securityopleidingen. Vele overheidsdiensten en multinationals laten hun rijopleidingen over aan PDS-Interseco. Ook is PDS-Interseco de komende jaren de exclusieve opleider voor nagenoeg alle ministeries.

Aanbesteding

De opdracht betrof een openbare aanbesteding, waarop vijf opleiders inschreven. PDS-Interseco had de ‘economisch meest voordelige inschrijving’. De gunning is voor minimaal drie jaar, met optie tot verlenging van maximaal twee keer twaalf maanden.

De opdracht betreft rijopleidingen voor chauffeurs. De doelgroep zijn directiechauffeurs en algemene chauffeurs (IPKD). Het betreft basis, voortgezet en herhalingsrijopleidingen (daar waar nodig gecertificeerd). De directiechauffeurs rijden vast of als reserve voornamelijk voor de bewindspersonen, directeuren-generaal en directieleden. Daarnaast vallen ziekenvervoer, algemene opdrachten en post- en koeriersdiensten onder hun werkzaamheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.