Theorie-fraudeur bij CBR in Almelo krijgt 40 uur taakstraf

Een man die bij het CBR-examencentrum in Almelo probeerde fraude te plegen tijdens zijn theorie-examen is veroordeeld tot 40 uur werkstraf. Dat heeft de rechtbank in Almelo bepaald naar aanleiding van het incident, dat al in 2015 plaatsvond.

Fraude bij het theorie-examen kwam vorig jaar 25 keer voor volgens de cijfers van het CBR: 13 keer met een look-a-like en 12 keer met apparatuur die op enige wijze informatie over vragen of antwoorden doorgaf aan de kandidaat.

Fraudeur Almelo

Afgelopen week veroordeelde de rechtbank in Almelo dat de man die bij het CBR-examencentrum in dezelfde stad fraude pleegde, een werkstraf van 40 uur moet voltooien. De man probeerde het examen te halen met hulp van buitenaf. Alerte CBR-medewerkers constateerden tijdens het examen dat de man voorzegapparatuur bij zich droeg.

De rechter sprak over een ernstig feit en oordeelde dat hier de verkeersveiligheid in het geding is. Om de verkeersveiligheid te garanderen hanteert het CBR een zero tolerance beleid op het gebied van fraude. Bovendien doen zij altijd aangifte bij de politie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “Theorie-fraudeur bij CBR in Almelo krijgt 40 uur taakstraf”

Jack Salendang|14.07.16|13:03

40 uur taakstraf en twee jaar ontzegging tot het besturen van een motorvoertuig moeten ze geven heeft ie in ieder gevalde tijd om zijn theorie goed te leren.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Theorie-fraudeur bij CBR in Almelo krijgt 40 uur taakstraf | RijschoolPro

Theorie-fraudeur bij CBR in Almelo krijgt 40 uur taakstraf

Een man die bij het CBR-examencentrum in Almelo probeerde fraude te plegen tijdens zijn theorie-examen is veroordeeld tot 40 uur werkstraf. Dat heeft de rechtbank in Almelo bepaald naar aanleiding van het incident, dat al in 2015 plaatsvond.

Fraude bij het theorie-examen kwam vorig jaar 25 keer voor volgens de cijfers van het CBR: 13 keer met een look-a-like en 12 keer met apparatuur die op enige wijze informatie over vragen of antwoorden doorgaf aan de kandidaat.

Fraudeur Almelo

Afgelopen week veroordeelde de rechtbank in Almelo dat de man die bij het CBR-examencentrum in dezelfde stad fraude pleegde, een werkstraf van 40 uur moet voltooien. De man probeerde het examen te halen met hulp van buitenaf. Alerte CBR-medewerkers constateerden tijdens het examen dat de man voorzegapparatuur bij zich droeg.

De rechter sprak over een ernstig feit en oordeelde dat hier de verkeersveiligheid in het geding is. Om de verkeersveiligheid te garanderen hanteert het CBR een zero tolerance beleid op het gebied van fraude. Bovendien doen zij altijd aangifte bij de politie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “Theorie-fraudeur bij CBR in Almelo krijgt 40 uur taakstraf”

Jack Salendang|14.07.16|13:03

40 uur taakstraf en twee jaar ontzegging tot het besturen van een motorvoertuig moeten ze geven heeft ie in ieder gevalde tijd om zijn theorie goed te leren.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.