CBR

Nieuw CBR-examencentrum in Harderwijk

Het CBR opent op 8 augustus het vernieuwde praktijkcentrum in Harderwijk aan de Tesselschadelaan 1. Vanaf die datum verhuizen de praktijkexamens (bromfiets, motor verkeersdeelneming, personenauto, personenauto met aanhangwagen en taxi) naar de nieuwbouw. Dat geldt ook voor de rijtesten van mensen met een medische beperking.

De examens vinden nu nog plaats op hetzelfde adres, maar dan vanuit een ruimte in het huidige gebouw van sociaal centrum De Kiekmure. In de nieuwbouw van De Kiekmure krijgt het CBR opnieuw een eigen ruimte. De parkeerplaatsen blijven ongewijzigd als het praktijkcentrum eenmaal zijn intrek heeft genomen in het nieuwe gebouw. Ze bevinden zich aan de achterkant van de nieuwbouw. Als het oude gebouw is afgebroken, komen er extra parkeerplaatsen bij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.