CBR, examenlocatie

Nieuwe locatie voor examencentrum CBR in Weert

Het CBR-examencentrum in Weert gaat binnenkort verhuizen. Vanaf oktober kunnen waarschijnlijk de eerste praktijkexamens afgenomen worden vanaf de nieuwe locatie aan de Risseweg 46 in Weert. Een exacte ingangsdatum volgt nog.

De nieuwe locatie, een kantoorpand op de begane grond, moet eerst verbouwd worden, voordat het kan fungeren als examencentrum. Als de verbouwing klaar is, zullen er praktijkexamens afgenomen worden en rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Weert ligt op industrieterrein Leuken Noord, nabij de autosnelweg A2 en op vier kilometer afstand van de huidige locatie: sporthal Boshoven aan de Vrakkerveld 2. Daar was geen mogelijkheid om de gewenste aanpassingen door te voeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.