CBR

Nieuw CBR-examencentrum in Urmond

Het CBR-praktijkexamencentrum van Sittard verhuist naar Urmond. Het nieuwe centrum aan de Mauritslaan, op vijf kilometer afstand van de huidige locatie, wordt maandag 30 januari geopend. Vanaf het bedrijfsverzamelgebouw worden dan praktijkexamens en toetsen afgelegd en tot 1 april ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Vanaf de huidige locatie aan de Milaanstraat in Sittard houdt het CBR vrijdag 27 januari de laatste praktijkexamens. Op deze locatie was het voor het CBR niet mogelijk de gewenste aanpassingen door te voeren. De nieuwe locatie, de begane grond van een bedrijfsverzamelgebouw, is verbouwd. Het examencentrum ligt aan de rand van Urmond, vlakbij de snelweg A2.

Sittard (straks dus Urmond) is een van de 23 examencentra waar het afnemen van rijtesten stopt. Het sluiten van de rijtestlocaties gebeurt in drie fases; in Urmond worden vanaf 1 april geen rijtesten meer afgenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.