theorie-examen, cbr

Kwaliteitskeurmerk voor CBR-afdeling Theorie

De divisie Theorie van het CBR heeft de ISO-certificering binnengehaald. Het certificaat, ISO 9001:2015 om precies te zijn, wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. De certificering beslaat het hele theorieproces, van productontwikkeling tot en met het afnemen van de examens.

Een externe, onafhankelijke partij stelt bij ISO-certificering vast of het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Om dit vast te stellen wordt er een audit uitgevoerd. Na het binnenhalen van het certificaat wordt de organisatie regelmatig beoordeeld of die nog steeds aan de normeisen voldoet.

De externe certificeringsinstantie Dekra trok binnen een half jaar tijd de conclusie dat de divisie Theorie de kwaliteitsstempel verdient. “Dat wil zeggen dat wij onze zaken al netjes op orde hadden” zegt Harold Bekhuis, divisiemanager Theorie. “Ik ben vooral blij met de opmerking van Dekra over onze open cultuur en betrokken en gemotiveerde medewerkers. Want met elkaar zorgen wij voor een goed examen en een uitstekende dienstverlening”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kwaliteitskeurmerk voor CBR-afdeling Theorie | RijschoolPro
theorie-examen, cbr

Kwaliteitskeurmerk voor CBR-afdeling Theorie

De divisie Theorie van het CBR heeft de ISO-certificering binnengehaald. Het certificaat, ISO 9001:2015 om precies te zijn, wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. De certificering beslaat het hele theorieproces, van productontwikkeling tot en met het afnemen van de examens.

Een externe, onafhankelijke partij stelt bij ISO-certificering vast of het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Om dit vast te stellen wordt er een audit uitgevoerd. Na het binnenhalen van het certificaat wordt de organisatie regelmatig beoordeeld of die nog steeds aan de normeisen voldoet.

De externe certificeringsinstantie Dekra trok binnen een half jaar tijd de conclusie dat de divisie Theorie de kwaliteitsstempel verdient. “Dat wil zeggen dat wij onze zaken al netjes op orde hadden” zegt Harold Bekhuis, divisiemanager Theorie. “Ik ben vooral blij met de opmerking van Dekra over onze open cultuur en betrokken en gemotiveerde medewerkers. Want met elkaar zorgen wij voor een goed examen en een uitstekende dienstverlening”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.