lesautoverhuur, vrachtauto, lesauto, vrachtwagen

Nieuwe vrachtauto toegevoegd aan wagenpark Lesautoverhuur

Lesautoverhuur heeft onlangs een tweede vrachtwagen voor het C1-rijbewijs aan het wagenpark toegevoegd. Het gaat om een Mercedes-Benz Atego, die volledig is afgestemd op de wensen van rijinstructeurs en hun leerlingen. Hiermee hoopt Lesautoverhuur de klanten nog beter van dienst te zijn.

Met het nieuwe voertuig beschikt Lesautoverhuur.nl nu over twee vrachtauto’s voor het C1-rijbewijs. Beide zijn luxe uitgevoerd en onder andere voorzien van dubbele bediening, opzet- en bijzetspiegels en airconditioning. Naast de C1-vrachtwagen biedt Lesautoverhuur.nl ook de C1-E aan als complete combinatie.

Stijgend aantal aanvragen

Eigenaar Stefan van der Sanden vertelt over het voordeel van het huren van de vrachtwagen: “Steeds meer rijscholen zien in dat de aanschaf van een C1-vrachtwagen vaak niet loont. Het is een flinke investering, en als die wagen dan stilstaat, zijn rijschoolhouders daar uiteraard niet blij mee”, zegt Van der Sanden.  “Daardoor kregen wij steeds meer aanvragen voor de huur of lease van onze C1-vrachtwagen. Bij Lesautoverhuur.nl betaal je immers alleen voor de vrachtwagen als je er daadwerkelijk klanten voor hebt. Door dat enorme aantal aanvragen waren we genoodzaakt een tweede C1-vrachtwagen aan te schaffen. Nu kunnen we al deze klanten weer op hun wenken bedienen.”

Hoe werkt het?

“Als klanten een C1-vrachtwagen nodig hebben, kunnen ze via de site een offerte opvragen, of direct telefonisch of via de mail een reservering maken,” vervolgt Van der Sanden. “Na overleg zal de datum die gewenst is als definitief worden verwerkt, of de datum zal als een optie in het systeem geplaatst worden. Op deze manier beschikt de rijschool over een flexibele manier om alle data met de klant en het CBR af te stemmen. De vrachtwagen wordt op de afgesproken tijdstippen bovendien netjes voor de deur afgeleverd en na de looptijd van het huur- of leasecontract weer opgehaald.”

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Nieuwe vrachtauto toegevoegd aan wagenpark Lesautoverhuur”

Pim Battem|17.08.18|10:59

Dankjewel voor dit artikel over het verhuur van lesauto’s. Wat handig dat klanten gewoon kunnen bellen om een wagen te huren. Ik vind het uitstekend dat als een wagen anders in de opslag staat hij door iemand anders gebruikt kan worden. Goederen delen is ook een vorm van duurzaamheid. https://www.harthoornvlissingen.nl/aanbod/productrange-item:transport

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.