ongeval

Drie gewonden bij frontale aanrijding met lesauto

Foto voor eenmalig gebruik

Bij een ongeval met een leswagen in de buurt van Maarssen zijn maandag aan het einde van de middag drie gewonden gevallen. Een lesauto van Keystone Verkeerseducatie en een personenauto botsten frontaal op elkaar. 

Het ongeval gebeurde op de Maarsseveensevaart ter hoogte van de Landweg. De bestuurder van de personenauto raakte door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste tegen de lesauto. De twee inzittenden van de leswagen, de rijinstructeur en zijn leerling, zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht, meldt RTV Utrecht. De brandweer heeft de bestuurder van de andere auto moeten bevrijden uit zijn auto. Zijn auto was op zijn kant in de berm terechtgekomen waardoor de man bekneld was geraakt.

‘Flink geschrokken’

De rijschool schrijft op Facebook flink te zijn geschrokken, maar dat de instructeur en de leerling er gelukkig niet veel aan over hebben gehouden:

“Tot onze grote schrik is vandaag aan het einde van de middag één van onze instructeurs tijdens het lesgeven frontaal aangereden door een auto die op de verkeerde weghelft is beland. Onze instructeur en leerling zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht en zijn er met kneuzingen en blauwe plekken vanaf gekomen. De tegenligger is er helaas slechter aan toe: hij is bevrijd door de brandweer en afgevoerd per ambulance. Wij wensen hem, onze leerling en onze eigen Bas een voorspoedig herstel toe!”

Wil je ook de nieuwsbrief van VerkeersPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Drie gewonden bij frontale aanrijding met lesauto”

Youran van Ark|12.01.17|18:35

Bas, leef je nog?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Drie gewonden bij frontale aanrijding met lesauto | RijschoolPro
ongeval

Drie gewonden bij frontale aanrijding met lesauto

Foto voor eenmalig gebruik

Bij een ongeval met een leswagen in de buurt van Maarssen zijn maandag aan het einde van de middag drie gewonden gevallen. Een lesauto van Keystone Verkeerseducatie en een personenauto botsten frontaal op elkaar. 

Het ongeval gebeurde op de Maarsseveensevaart ter hoogte van de Landweg. De bestuurder van de personenauto raakte door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste tegen de lesauto. De twee inzittenden van de leswagen, de rijinstructeur en zijn leerling, zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht, meldt RTV Utrecht. De brandweer heeft de bestuurder van de andere auto moeten bevrijden uit zijn auto. Zijn auto was op zijn kant in de berm terechtgekomen waardoor de man bekneld was geraakt.

‘Flink geschrokken’

De rijschool schrijft op Facebook flink te zijn geschrokken, maar dat de instructeur en de leerling er gelukkig niet veel aan over hebben gehouden:

“Tot onze grote schrik is vandaag aan het einde van de middag één van onze instructeurs tijdens het lesgeven frontaal aangereden door een auto die op de verkeerde weghelft is beland. Onze instructeur en leerling zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht en zijn er met kneuzingen en blauwe plekken vanaf gekomen. De tegenligger is er helaas slechter aan toe: hij is bevrijd door de brandweer en afgevoerd per ambulance. Wij wensen hem, onze leerling en onze eigen Bas een voorspoedig herstel toe!”

Wil je ook de nieuwsbrief van VerkeersPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Drie gewonden bij frontale aanrijding met lesauto”

Youran van Ark|12.01.17|18:35

Bas, leef je nog?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.