VRB

Nieuwe bestuursleden voor Vereniging Rijschool Belang

De Vereniging Rijschool Belang (VRB) heeft twee nieuwe leden aan het bestuur toegevoegd. Eric Bakker, eigenaar van Verkeersschool Bakker uit Vlijmen, is vice-voorzitter geworden van de branchevereniging. Daarnaast is Yvette Schelle-de Wit van de gelijknamige rijschool uit Hekelingen algemeen bestuurslid. De twee zijn vrijdagavond unaniem gekozen tijdens de algemene ledenvergadering van de VRB. 

Eric Bakker is sinds 1991 werkzaam in de rijschoolwereld. Zijn rijschool in het centrum van Vlijmen (voorheen in Herpt) begon met één auto en is uitgegroeid tot een verkeersschool met meerdere auto’s, een automaat, bromfietsen, motoren, een aanhangwagen en een simulator. Bakker is nu twee jaar lid van de VRB.

Yvette Schelle-de Wit is in 1978 begonnen als rijinstructrice in loondienst om een jaar later zelfstandig rijschoolhoudster te worden onder de naam Yvette de Wit. Ze haalde vervolgens haar middenstandsdiploma, een vrachtwagenrijbewijs en haar motorrijbewijs. Samen met een paar collega’s heeft ze aantal jaren geleden ervoor gezorgd dat het besluit om het CBR-centrum in Spijkenisse te sluiten, werd teruggedraaid.

Bestuursleden

Bestuursleden Rob Janssen en Marga Kaandorp-Mulder hebben eind vorig jaar hun bestuursfunctie neergelegd. Het bestuur bestaat nu dus uit voorzitter Peter van Neck, vice-voorzitter Eric Bakker, penningmeester Henry Schouten, secretaris Irma Brauers-Steijns en de algemene bestuursleden Boudewijn Pijnappel, Nico van Swam en Yvette Schelle-de Wit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.