bijzondere verrichting, CBR,

Presentaties examenplaatsoverleg online beschikbaar

Het CBR heeft de presentaties gepubliceerd die tijdens de examenplaatsoverleggen werden gehouden. De 43 bijeenkomsten in de examencentra van het CBR werden druk bezocht. Tijdens het examenplaatsoverleg werd uitleg gegeven en werden de laatste ontwikkelingen besproken door de divisies Rijvaardigheid, Theorie en Rijgeschiktheid. 

De drie presentaties zijn ook via VerkeersPro online te downloaden: uitvoering elementen rijexamen, het theorie-examen, en de presentatie over de rijtesten en rijgeschiktheid.

Tijdens het examenplaatsoverleg kwamen onder andere de rijexamen-elementen zelfstandig routerijden, bijzondere manoeuvres, situatiebevraging en zelfreflectie aan  bod. Ook werd de procedure rond het nieuwe theorie-examen besproken. Daarnaast gaven deskundigen informatie over rijgeschiktheid en werd uitleg gegeven over het locatiebeleid. 

Het CBR liet de rijinstructeurs na afloop van de bijeenkomsten een evaluatieformulier invullen. De waardering kwam uit op een ruime 7. “De presentatoren voerden met veel enthousiasme hun taak uit. Dat zorgde ervoor dat een meerderheid van de opleiders de tijdsduur van de bijeenkomst niet te lang vond ondanks het volle programma. Het volgende examenplaatsoverleg zien ze dan ook graag tegemoet in 2017“, laat het CBR weten.

Lees ook: Examenplaatsoverleg: ‘Rechtdoor het parkeervak in is géén bijzondere verrichting’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Presentaties examenplaatsoverleg online beschikbaar”

René Kwast|21.01.17|11:16

Helaas hebben wij in Gouda ( 13-12-2016) géén evaluatieformulier gehad…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Presentaties examenplaatsoverleg online beschikbaar | RijschoolPro
bijzondere verrichting, CBR,

Presentaties examenplaatsoverleg online beschikbaar

Het CBR heeft de presentaties gepubliceerd die tijdens de examenplaatsoverleggen werden gehouden. De 43 bijeenkomsten in de examencentra van het CBR werden druk bezocht. Tijdens het examenplaatsoverleg werd uitleg gegeven en werden de laatste ontwikkelingen besproken door de divisies Rijvaardigheid, Theorie en Rijgeschiktheid. 

De drie presentaties zijn ook via VerkeersPro online te downloaden: uitvoering elementen rijexamen, het theorie-examen, en de presentatie over de rijtesten en rijgeschiktheid.

Tijdens het examenplaatsoverleg kwamen onder andere de rijexamen-elementen zelfstandig routerijden, bijzondere manoeuvres, situatiebevraging en zelfreflectie aan  bod. Ook werd de procedure rond het nieuwe theorie-examen besproken. Daarnaast gaven deskundigen informatie over rijgeschiktheid en werd uitleg gegeven over het locatiebeleid. 

Het CBR liet de rijinstructeurs na afloop van de bijeenkomsten een evaluatieformulier invullen. De waardering kwam uit op een ruime 7. “De presentatoren voerden met veel enthousiasme hun taak uit. Dat zorgde ervoor dat een meerderheid van de opleiders de tijdsduur van de bijeenkomst niet te lang vond ondanks het volle programma. Het volgende examenplaatsoverleg zien ze dan ook graag tegemoet in 2017“, laat het CBR weten.

Lees ook: Examenplaatsoverleg: ‘Rechtdoor het parkeervak in is géén bijzondere verrichting’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Presentaties examenplaatsoverleg online beschikbaar”

René Kwast|21.01.17|11:16

Helaas hebben wij in Gouda ( 13-12-2016) géén evaluatieformulier gehad…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.