Motorbeurs, Utrecht

Motorbeurs in Utrecht weer in aantocht

Motorliefhebbers kunnen 23 tot en met 26 februari terecht bij de Motorbeurs in Utrecht. De hallen van de Jaarbeurs zijn dan weer gevuld met de nieuwste motorfietsen, motorkleding, accessoires en allerlei stands met handige informatie voor de bezoekers. Ook dit jaar is BOVAG aanwezig met Try the Bike.

Bij Try the Bike kunnen geïnteresseerden met een proefrit hun eerste motorervaring opdoen onder begeleiding van professionele rijinstructeurs. Vorig jaar deden hier meer dan vierhonderd personen aan mee, van wie de helft aan heeft gegeven het motorrijbewijs te willen halen. Zij werden in contact gebracht met een BOVAG-rijschool in hun omgeving.

Activiteiten

Vorig jaar trok de Motorbeurs bijna 97.000 bezoekers. Naast de standaard onderdelen van de beurs zijn er verschillende activiteiten. Zo is er een costum bike show, waarbij bezoekers hun eigen motorfiets aan het publiek kunnen tonen. Ook kinderen kunnen hun eerste ervaring opdoen op de motor. Verder zijn er weer diverse stuntteams aanwezig en er is een A1/A2-testparcours voor wie net zijn rijbewijs heeft.

Gratis toegang

Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG kunnen leerlingen gratis toegang aanbieden als zij hun motorrijbewijs hebben gehaald tussen 1 november 2016 en 23 februari 2017. De leerlingen krijgen op vertoon van een actieflyer gratis toegang op de eerste dag van de Motorbeurs. Er zijn nog steeds actieflyers op te vragen bij BOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.