Nieuw CBR-examencentrum in Mierlo

Het examencentrum van het CBR in Mierlo gaat verhuizen. Het CBR heeft een nieuw pand gevonden tegenover de huidige locatie. Het gaat om de voormalige showroom van een autobedrijf aan de Geldropseweg 10. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar naar verwachting vanaf eind juni praktijkexamens en toetsen worden afgenomen.

De exacte ingangsdatum volgt nog. Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt tegenover het huidige onderkomen, café-restaurant Den Heuvel aan de Heuvel  2 aan de rand van Mierlo. Op die locatie waren de gewenste aanpassingen financieel niet haalbaar.

Mierlo is een van de 23 examencentra waar het afnemen van rijtesten stopt of inmiddels al is opgehouden. Het sluiten van de rijtestlocaties gebeurt in drie fases; in Mierlo worden sinds 1 januari geen rijtesten meer afgenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.